Redactia.ro
Home » Monden » Pepe și Raluka, apropieri suspecte în culise la Te cunosc de undeva! Cum a alintat-o artistul

Pepe și Raluka, apropieri suspecte în culise la Te cunosc de undeva! Cum a alintat-o artistul

GALERIE FOTO (3)

Pepe și Raluka au fost protagoniștii unor apropieri suspecte, în văzul tuturor, în timp ce se aflau în culisele emisiunii Te cunosc de undeva. Cei doi s-au alintat fără jenă. 

Pepe și Raluka, apropieri suspecte în culise la Te cunosc de undeva

Pepe și Raluka sunt din nou în centrul atenției, asta după ce au apărut mai multe imagini pe internet destul de controversate. Deși fanii încă se întreabă care este relația dintre cei doi artiști, se pare că nu vor să spună nimic deocamdată, însî gesturile trădează sentimentele dintre ei.

În timp ce se aflau în culisele emisiunii ”Te cunosc de undeva”, la machiaj, aceștia s-au „alintat”, dând de înțeles că-și permit unul cu celălalt, știindu-se de mulți ani. Ba mai mult, la un moment dat, Pepe s-a aplecat să o pupe pe Raluka pe frunte, în timp ce ea ținea brațele ridicate în aer, aproape de gâtul lui.

”Ce faci, viața mea?”, sunt cuvintele pe care i le-a spus Pepe, zâmbind larg în spatele ei.

Pepe și Raluka, apropieri suspecte în culise la Te cunosc de undeva! Cum a alintat-o artistul

Faimoasa cântăreață i-a răspuns în aceeași manieră, dovadă că se înțeleg de minune. Astfel, frumoasa cântăreață l-a alintat tot în glumă, aceasta folosind un alt apelativ, dar la fel de romantic.

”Bine, iubire. Tu?”, i-a transmis Raluka fostului soț al Ralucăi Pastramă, în glumă, la Te cunosc de undeva.

Pepe a renunțat la verighetă

Au trecut aproximativ două luni de când Pepe și Raluca Pastramă au divorțat. După despărțire, amândoi sunt mai activi pe rețelele de socializare, iar admiratorii lor sunt și mai atenți la postările lor, sperând să înțeleagă ce se întâmplă sau ce s-a schimbat în vieților lor.

Într-unul dintre concertele live susținute de cântăreț, internauții au observat imediat că acesta nu mai poartă verighetă. Să o fi dat oare uitării de tot pe fosta soție?

Deși a divorțat de două ori, artistul încă mai are încredere în căsătorii. Prima oară, ghinionul l-a urmat în căsnicia cu Oana Zăvoranu, după care acesta și-a făcut prezența în relația cu Raluca Pastramă. Pepe a recunoscut că nu va fugi de o nouă iubire și nici nu va spune NU unei noi căsnicii. Cântărețul își dorește să lase totul să vină de la sine și este sigur că Dumnezeu i-a pregătit ceva pe măsură.

”Da, cred în căsnicie, cred în dragoste, asta nu înseamnă că mă grăbesc şi nu înseamnă că se va întâmpla. Dar cred şi susţin dragostea adevărată, susţin căsniciile, susţin tinerii care se iubesc sincer şi necondiţionat să facă acest pas şi sunt sigur că Dumnezeu le aşază pe toate aşa cum merită fiecare în parte”, a declarat Pepe.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: