Redactia.ro
Home » Monden » Pepe și Raluka formează un cuplu? Fostul soț al Ralucăi Pastramă a spus adevărul

Pepe și Raluka formează un cuplu? Fostul soț al Ralucăi Pastramă a spus adevărul

GALERIE FOTO (2) Pepe și Raluka formează un cuplu_

Pepe și Raluka formează un cuplu? După ce a devenit un bărbat liber în urmă cu câteva săptămâni, în presă se zvonește că Pepe deja ar avea o nouă iubită, tot Raluca. Și nu, nu este vorba despre fosta soție, ci despre artista Raluca. Așadar, Pepe a decis să spună adevărul despre relația cu celebra artistă.

Pepe și Raluka formează un cuplu? Fostul soț al Ralucăi Pastramă a spus adevărul

Pepe și Raluka formează un cuplu? Pepe a divorțat în urmă cu câteva săptămâni de Raluca Pastramă, după 8 ani de căsnicie. Cei doi au două fetițe minunate, Rosa și Maria, pe care încearcă să le crească cât de bine reușesc. Cu toate că s-au despărțit, cei doi au o relație bună de dragul copiilor lor. În urmă cu câteva zile, Pepe a fost surprins în compania unei artiste din România, iar acest lucru le-a cam dat de bănuit internauților. Mai exact, Pepe a ieșit în oraș cu Raluka, alături de Ana Baniciu și iubitul acesteia.

Ei bine,acum toată lumea se întreabă dacă, nu cumva, Pepe și Raluca au o relație sentimentală. Latino lover-ul a fost cel care a vrut să deslușit misterul, în timpul filmărilor celebrului show de la Antena 1, Te cunos de undeva. Pepe le-a transmis fanilor săi că trebuie să știe adevărul despre relația cu Raluka, așa că a luat-o pe artistă în brațe și au început să râdă în hohote. ”Șoc! Băi, trebuie să știți adevărul!”, a zis fostul soț al Ralucăi Pastramă, amuzat de situație. De asemenea, un alt moment haios, a fost ce în care și-a făcut apariția și Andrei Ștefănescu. ”Cine este, de fapt, între mine și Raluka?”, a spus Pepe în timp ce Andrei se afla în fața lui. ”Am auzit că este într-o relație cu tine? E adevărat?”, i-a răspuns imediat Andrei lui Pepe, izbucnind în râs.

Pepe si Raluka au iesit in oras

Pepe vrea să se căsătorească a treia oară

Deși a divorțat de două ori, artistul încă mai are încredere în căsătorii. Prima oară, ghinionul l-a urmat în căsnicia cu Oana Zăvoranu, după care acesta și-a făcut prezența în relația cu Raluca Pastramă. Pepe a recunoscut că nu va fugi de o nouă iubire și nici nu va spune NU unei noi căsnicii. Cântărețul își dorește să lase totul să vină de la sine și este sigur că Dumnezeu i-a pregătit ceva pe măsură. ”Da, cred în căsnicie, cred în dragoste, asta nu înseamnă că mă grăbesc şi nu înseamnă că se va întâmpla. Dar cred şi susţin dragostea adevărată, susţin căsniciile, susţin tinerii care se iubesc sincer şi necondiţionat să facă acest pas şi sunt sigur că Dumnezeu le aşază pe toate aşa cum merită fiecare în parte.”, a declarat Pepe.

Mai mult, artistul a declarat că nu este un bărbat gelos. Acesta a spus că este mult mai echilibrat ca acum 20 de ani, și că toate problemele prin care a trecut de-a lungul timpului, l-au transformat în persoana care este în prezent.”Comunicând, poţi trece peste orice. Așa, să fii gelos pe orice prostie sau orice privire a cuiva mi se pare că deja eşti paranoic. Am trecut prin toate fazele şi am ajuns ceea ce sunt acum doar prin experienţele de viaţă. Mie mi se pare că sunt mult mai echilibrat ca acum 20 de ani, dar îmi face plăcere şi îmi asum această piesă ori de câte ori o cânt, pentru că mă simt extrem de posesiv atunci când e nevoie.”, a mai adăugat Pepe.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: