Redactia.ro
Home » Monden » Pepe și Raluka, noul cuplu din showbiz? Cei doi concurenți de la Te cunosc de undeva au petrecut seara împreună

Pepe și Raluka, noul cuplu din showbiz? Cei doi concurenți de la Te cunosc de undeva au petrecut seara împreună

GALERIE FOTO (7)

Pepe și artista Raluka ar putea forma cel mai nou cuplu din showbiz. Cei doi artiști au fost surprinși îmbrățișați, în timp ce au petrecut seara împreună. 

Pepe și Raluka, noul cuplu din showbiz? Cei doi concurenți de la Te cunosc de undeva au fost surprinși împreună de Dragobete

Pepe și Raluka au fost surprinși împreună, în ipostaze tot mai tandre, iar imaginile cu ei au ajuns rapid în mediul online. Cei doi concurenți de la ,,Te cunosc de undeva”  au ieșit undeva în oraș, joi seara. Cei doi artiști au petrecut seara împreună, cu ocazia zilei de naștere a unuia dintre prietenii lor buni. Pepe și Raluka s-au întâlnit într-unul din cele mai exclusiviste restaurante, acolo unde au petrecut până dimineața.

Pepe și Raluka au stat unul lângă celălalt, iar în imaginile surprinse de Ana Baniciu, cei doi păreau că se simt foarte bine unul în compania celuilalt, iar, la un moment dat, Pepe a lăsat orice timiditate la o parte și chiar a îmbrățișat-o pe colegă.

Nu știm dacă între cei doi s-ar înfiripa ceva, însă, dacă s-ar întâmpla acest lucru nu ar fi mirare, pentru că amândoi sunt tineri și liberi.

În ceea ce îl privește pe Pepe, acesta a semant actele de divorț, în urmă cu două săptămâni, atunci când el și mama fetițelor sale au decis să o ia oficial pe drumuri separate. După divorțul de soție, Pepe a declarat că este dispus să înceapă o nouă relație, pentru că el crede în continuare în dragoste.

”Da, cred în căsnicie, cred în dragoste, asta nu înseamnă că mă grăbesc şi nu înseamnă că se va întâmpla. Dar cred şi susţin dragostea adevărată, susţin căsniciile, susţin tinerii care se iubesc sincer şi necondiţionat să facă acest pas şi sunt sigur că Dumnezeu le aşază pe toate aşa cum merită fiecare în parte”, a declarat Pepe.

 

Pepe și Raluka, împreună de Dragobete

Cei doi concurenți de la ”Te cunosc de undeva” au fost surprinși împreună de Dragobete pe platourile de filmare ale emisiunii. În pauză, Ana Banciu le-a arătat fanilor buchețelul de ghiocei pe care l-a primit de la Romică Țociu. Iar, la un moment dat, în cadru au apărut și Pepe. Discuția savuroasă și gesturile romantice i-au pus pe fani pe gânduri.

” -Ralu, ai primit și tu ghiocei?

 -Da, uite! 

– Pepe, tu ce ne-ai adus?

-Nu ne-a adus încă, dar o să ne aducă. Și de Valentine’s Day și de Dragobete împreună”, a fost discuția între Raluka și Ana Baniciu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: