Redactia.ro
Home » Monden » Pepe, surprins alături de o tânără misterioasă. Cine este Yasmine

Pepe, surprins alături de o tânără misterioasă. Cine este Yasmine

Pepe, sarut pasional cu Yasmine

Pepe a fost surprins zilele acestea alături de o tânără misterioasă, la un local de fițe din Capitală. Cei doi s-au bucurat de compania unuia celuilalt, apropierile fiind nelipsite. Tânăra se numește Yasmine și este un make-up artist celebru din București.

Pepe, surprins alături de o tânără misterioasă. Cine este Yasmine

La câteva luni de la divorțul de Raluca Pastramă, Pepe își face de cap. A petrecut alături de o domnișoară frumoasă, la un local de fițe din București, de ziua acesteia. Pepe și Yasmine, tânăra la care facem referire, au stat apropiați pe tot parcursul distracției.

Yasmine a mai cochetat în trecut și cu moda și, la petrecerea de ziua sa de naștere, a fost îmbrăcată foarte sexy și i-a zâmbit toată ziua lui Pepe. Totul s-a întâmplat sub privirile celorlalți invitați. Mai mult, Pepe și Yasmine au stat și îmbrățișați de față cu toată lumea, potrivit Spynews.

Pepe și Raluca au divorțat la începutul lunii februarie

Pepe și Raluca au divorțat pe data de 9 februarie, pe cale amiabilă la notar. În privința fetițelor lor, Rosa și Maria, cei doi au custodie comună. Pepe și Raluca au pus capăt unui mariaj de opt ani în acest an, iar divorțul a fost anunțat în luna noiembrie. Nu se cunoaște adevăratul motiv al divorțului, sunt speculații potrivit cărora Pepe i-ar fi fost infidel Ralucă și a manifesta acte de violență la adresa ei. Raluca a luat decizia ruperii mariajului, a spus Pepe atunci când a făcut anunțul divorțului.

Pepe și Raluca Pastramă au divorțat.

”Am spus de la început că nu vor fi scandaluri. Că au fost mici derapaje, că cineva a încercat să mai creeze ceva, astea au trecut. Din punctul meu de vedere, ne-am întors din punctul în care am plecat acum două luni și jumătate și suntem bine. E o situație amiabilă, pe care noi am stabilit-o de la bun început. Dacă au fost mici derapaje, nu au fost ale mele și nici nu mai contează. Trecem peste, pentru că așa este normal și frumos. Trebuie să avem o relație frumoasă de dragul copiilor. Chiar am reușit asta. Vorbesc zilnic cu Raluca”, a explicat Pepe, în emisiunea „La Măruță”.

Pepe locuiește singur

Pepe s-a mutat singur, după ce s-a despărțit de soția lui, Raluca Pastramă. El a explicat că nu are o problemă în a locui fără compania cuiva.

Întotdeauna m-am descurcat singur, pentru că eu m-am mutat de la părinţi de la vârsta de 15 ani. Am locuit singur, cu chirie, aşadar am învăţat să şi spăl, să şi calc, fac şi curățenie. În momentul de faţă, firesc, există cineva, o doamnă care are grijă de toate astea, şi a existat întotdeauna în ultimii 15-20 de ani cineva care s-a ocupat de gospodărie, pentru că nu am timp.În casa mea găseşti ce se găseşte într-o casă normală. Eu sunt cel care găteşte, am grijă să fie curăţenie şi ordine în fiecare zi; chiar dacă de două ori pe săptămână am pe cineva la curăţenie generală, în viața de zi cu zi sunt extrem de ordonat şi ştiu tot rostul casei, de la A la Z”, a mai spus Pepe.

Pepe și Raluca Pastramă s-au căsătorit după ce Pepe a divorțat de Oana Zăvoranu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: