Redactia.ro
Home » Monden » Pepe, tată a treia oară! Cântărețul a făcut anunțul chiar de pe scenă, în timpul concertului

Pepe, tată a treia oară! Cântărețul a făcut anunțul chiar de pe scenă, în timpul concertului

Este cea mai mare veste a momentului din showbiz! Pepe va deveni tată pentru a treia oară. A dat marea veste chiar de pe scenă, în timpul unui concert. Iubita sa este însărcinată deja în 7 luni.

După divorțul de Raluca Pastramă, Pepe și-a găsit liniștea lângă Yasmine Ody. Cei doi și-au asumat relația încă de la început, iar fetițele artistului au îndrăgit-o pe noua iubită a tatălui lor. Relația lor a evoluat mai repede decât mulți s-ar fi așteptat, iar peste doar două luni urmează să devină părinți. Yasmine Ody este însărcinată în 7 luni și va avea un băiețel.

Pepe, tată a treia oară! Cântărețul a făcut anunțul chiar de pe scenă, în timpul concertului

Pepe a făcut anunțul chiar pe scenă, în timpul unui concert. Artistul a vrut să împărtășească bucuria sa cu toată lumea într-un moment special. „Vreau să vă mărturisesc și vouă un secret care ține de mine și de viața mea personală, sunt atât de fericit și trebuie să împart cu oamenii care mă iubesc atât de tare (…) Voi fi tătic și voi avea un băiețel”, a spus Pepe în timpul concertului, relatează Spynews.

În timp ce artistul dădea vestea cea mare tuturor, Yasmine Ody îl privea cu ochii în lacrimi. Peste doar două luni cei doi își vor putea ține băiețelul în brațe. Fericirea lor nu poate fi descrisă în cuvinte. Pepe mai are două fetițe din căsnicia cu Raluca Pastramă. Rosa și Maria sunt foarte apropiate de tatăl lor, dar și de actuala lui parteneră.

Artistul a rămas în relații bune și cu fosta soție, astfel că mereu se consultă cu Raluca Pastramă în ceea ce privește educația copiilor.

Pepe, despre relația cu cele două fetițe ale lui

Într-un interviu la sfârșitul anului trecut, Pepe a vorbit despre cum este să fie tată de fete. La acel moment, artistul nu dezvăluise că va fi din nou tată. Artistul a vorbit atunci și despre relația pe care o are cu fiicele sale, Maria și Rosa.

„Viața de tătic de fete este la fel ca viața de tătic de băiat, presupun. Mă uit și la prieteni, și la fratele meu, că se comportă la fel. E o grijă pe care o porți pentru copii, o responsabilitate pe care trebuie să o aibă orice părinte. E bucurie mare atunci când vezi cum evoluează copilul tău. Având fete, îmi doresc să le protejez mai mult. Dar cred că m-aș fi comportat la fel și dacă aș fi avut băiat. Nu cred că este o soluție să interzici ceva copiilor și să stai «cu pușca la ușă». Noi comunicăm foarte mult și dacă ele găsesc o soluție în a comunica, sunt foarte fericit”, a încheiat Pepe.

Nu fac altceva decât să le atenționez. Fac tot posibilul să le protejez, să fiu calm, să comunic. Dacă observ ceva ce cred că le-ar face rău, nu le zic «nu» din start. Un fruct interzis întotdeauna va fi mai interesant. Cel mai bine este să le argumentezi copiilor, să discuți deschis cu ei. Fetele au găsit, de la vârsta asta, comunicarea în mine”, spunea Pepe pentru CANCAN, într-un interviu din octombrie 2021.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: