Redactia.ro
Home » Monden » Pepe, tată pentru a treia oară. Ce nume va avea fiul său care va veni pe lume în doar câteva luni

Pepe, tată pentru a treia oară. Ce nume va avea fiul său care va veni pe lume în doar câteva luni

pepe si yasmine

Pepe e un bărbat împlinit și fericit. Are două fetițe din căsnicia cu Raluca Pastramă, iar acum a dezvăluit când se va naște băiețelul lui și al lui Yasmine Ody, dar și numele pe care l-au ales pentru cel mic. Cântărețul urmează să devină tată pentru a treia oară. Peste doar două luni își va strânge în brațe băiețelul.

Prezentatorul, pregătit de venirea pe lume a fiului său

La începutul lunii martie s-a aflat că Pepe va fi tată pentru a treia oară. Marele anunț a fost făcut chiar de el, pe scenă, în cadrul unui spectacol. A vorbit cu încântare despre marea bucurie din viața lui.

De altfel, Pepe se declară pregătit de venirea pe lume a fiului său. El spune că totul este gata și că cel mic e așteptat cu mare nerăbdare să vină pe lume.

„Îmi aștept băiatul. Suntem pregătiți. Nu e nimic special, dar e pregătit tot. Sunt foarte organizat în ceea ce privește”, a spus artistul.

Pepe, detalii despre botezul fiului său. Ce nume va avea băiatul

Acum, cântărețul i-a luat prin surprindere pe toți fanii lui. Pepe a dezvăluit numele micuțului înainte ca aceasta să vină pe lume. Băiețelul va purta numele Pepe.

„Vine și Pepe… tare, din urmă. Îți dai seama, cum voiai să-i pun, Vasile, Marius, Gigel?! E mai modern decât Pepe, nu vezi că sunt la modă de atâția ani?! Cine ar putea să îi pună numele copilului lui „Pepe”, nu eu?! Două luni mai are, două luni și un pic”, a povestit Pepe, conform spynews.ro.

Cât despre botez, va fi unul discret. Așa a anunțat prezentatorul de la „Te cunosc de undeva!. El a mărturisit că nu își mai dorește așa mult ca viața personală să fie expusă, așa cum se întâmpla înainte.

„Va fi cât se poate de discret și cât se poate de normal, încerc să mă bucur de familia mea, încerc să fiu cât mai prezent în viața celor care mă iubesc și mă respectă, să le transmit tot ceea ce e important pentru noi”, a spus Pepe la Antena Stars.

Povestea de iubire dintre Pepe și Yasmine Ody

Pepe a apărut prima dată alături de noua femeie din viața lui în luna iunie 2021. „Am ajuns în punctul în care mă simt iubit, respectat. Nu sunt într-o relație, sunt în tatonări”, anunța Pepe în urmă cu câteva luni, în cadrul podcastului lui Damian Drăghici.

La scurt timp, îndrăgostiții nu s-au mai ferit și au recunoscut public relația. „Nu vreau să dau momentan nicio declarație pentru că suntem foarte la început. Dacă vorbesc acum, m-aș grăbi. Nu e niciun secret și nu ascund că aș fi cu Yasmine, mai ales că am pus acele filmulețe cu noi pe Stories Instagram. Dacă aș spune acum că am o relație și peste două luni nu vom mai fi împreună… Înțelegeți de ce nu vreau să vorbesc”, a declarat Pepe.

Ulterior, Pepe și Yasmine Ody au apărut tot mai des împreună, ba la evenimente, ba la diverse petreceri. Trăiesc o poveste frumoasă de iubire și în aproximativ două luni vor deveni părinți.

Cântărețul mai are două fetițe din căsnicia cu Raluca Pascu, Rosa și Maria. Fosta soție a lui Pepe este și ea însărcinată cu actualul partener.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: