Redactia.ro
Home » Monden » Percheziții acasă la Brighite și Florin Patramă! Care este motivul pentru care poliția a descins în casa celor doi

Percheziții acasă la Brighite și Florin Patramă! Care este motivul pentru care poliția a descins în casa celor doi

Brigitte și Florin Pastramă s-au împăcat

Știre de ultimă oră! Poliția efectuează percheziții chiar în aceste momente la domiciliul lui Brigitte și Florin Pastramă. Celor doi li se aduc acuzații grave. Anchetatorii sunt deja de câteva ore în locuința celor doi.

Dimineață agitată pentru Brigitte și Florin Pastramă

La prima oră a dimineții, polițiștii de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice Sector 2 au descins în casa lui Brigitte Sfăt din Pipera. Chiar în aceste momente anchetatorii încă se află acolo. Se pare că celor doi li se aduc acuzații grave. Totul a pornit de la comercializarea de către cei doi de măști neconforme pe perioada pandemiei. Pe la începuturile crizei de COVID 19, Brigitte și Florin Pastramă au început să comercializeze măști din materiale care imitau branduri celebre, dar care nu aveau nici un fel de protecție față de virus. Nu se știe încă dacă autoritățile s-au sesizat din oficiu sau dacă a fost înregistrată o plângere pe numele celor doi.

Conform datelor apărute până la această oră ar exista mandate de aducere pe numele celor doi. Brigitte și Florin Pastramă vor fi conduși cel mai probabil la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice Sector 2 pentru audieri.

Brigitte Sfăt a făcut trei ani de pușcărie

Nu este pentru prima oară când fosta soție a lui Ilie Năstase are probleme cu legea. În trecut ea a fost arestată, mai precis în anul 2003 și a fost eliberată condiționat în anul 2006. Motivul pentru care Brigitte a ajuns la pușcărie a fost complicitate la lipsire de libertate şi la tâlhărie după ce l-a sechestrat în biroul ei împreună cu ajutorul altor trei persoane pe managerul unui club şi l-a obligat să-i dea 5.000 de euro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: