Redactia.ro
Home » Știri » Persoana care o ajută pe prințesa de Wales să lupte cu diagnosticul cumplit. La vârsta de 20 de ani au împărțit aceeași locuință

Persoana care o ajută pe prințesa de Wales să lupte cu diagnosticul cumplit. La vârsta de 20 de ani au împărțit aceeași locuință

Cine o susține pe Kate Middleton în aceste momente?!

În vremuri de încercare, legăturile familiale se dovedesc a fi un suport vital, iar pentru Prințesa de Wales, Kate Middleton, acest lucru este mai adevărat ca oricând. În lupta ei contra cancerului, se pare că sursa principală de confort și alinare vine din relația strânsă pe care o are cu sora ei mai mică, Pippa Middleton. În acest moment delicat din viața ei, familia unită este o ancoră de stabilitate și sprijin.

Cine o susține pe Kate Middleton

Comentatorul regal Richard Fitzwilliams subliniază importanța familiei Middleton în viața lui Kate, mai ales acum, în fața acestei provocări. Conform declarațiilor sale pentru The Sun, familia este „absolut esențială” pentru ducesa, care se bucură de o legătură excepțional de puternică atât cu părinții cât și cu frații săi. Această conexiune familială profundă este o constantă în viața ei, chiar și în circumstanțe mai puțin tumultuoase.

„Știm că prințesa are o familie foarte apropiată de ea, care-o susține și, în al doilea rând, știe să fie discretă. Familia Middleton este, în mod clar, o parte foarte, foarte importantă din viața ei și a lui William. În acest moment, aceasta este absolut esențială, aș spune. Există o legătură extraordinar de puternică între Kate și părinții și frații ei și, în plus, aceștia trăiesc în apropiere sau relativ aproape de ea”, declară comentatorul pentru The Sun.

Pippa, acum în vârstă de 40 de ani, a fost dintotdeauna o prezență stabilă și apropiată în viața lui Kate. Relația lor, forjată în anii de tinerețe când împărțeau un apartament în Chelsea, Londra, a rămas nealterată de-a lungul anilor. Chiar dacă ambele au propriile lor familii acum, legătura dintre ele rămâne inalterată, iar Pippa locuiește în proximitatea Adelaide Cottage din Windsor, casa Prințesei de Wales.

Pippa este un suport emoțional pentru sora ei

În ultimii ani, Pippa a preferat să rămână departe de lumina reflectoarelor, concentrându-se pe viața de familie alături de soțul ei, James Matthews, și cei trei copii ai lor: Arthur, Grace și Rose. Alegerea lor de a se muta dintr-o casă de 17 milioane de lire sterline din Chelsea la o fermă discretă din Berkshire, unde atât ea cât și Kate și-au petrecut o parte din copilărie, subliniază dorința lor comună pentru un refugiu liniștit și o viață familială echilibrată.

Chiar dacă rolurile și responsabilitățile publice ale lui Kate ca membru al Familiei Regale au pus-o adesea sub un intens scrutin public, relația ei cu Pippa a rămas constantă și neclintită. Pippa a evidențiat într-o declarație din 2014 cât de mult timp petrec împreună, subliniind soliditatea legăturii lor.

Într-o perioadă marcată de încercări și provocări, sprijinul și prezența constantă a familiei, și în special a surorii sale Pippa, reprezintă o sursă de alinare și forță pentru Prințesa de Wales. Această poveste subliniază nu doar importanța legăturilor de sânge, dar și capacitatea de reziliență și suport mutual în fața adversităților.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: