Redactia.ro
Home » Știri » Petre Geambașu a produs un accident rutier. A lovit un copil de cinci ani

Petre Geambașu a produs un accident rutier. A lovit un copil de cinci ani

Petre Geambașu a produs un accident rutier. A lovit un copil de cinci ani

Petre Geambașu a produs un accident rutier. Artistul a pierdut controlul volanului și a lovit un copil de cinci ani. Anunțul a fost făcut chiar de fiul acestuia, Călin Geambașu pe pagina sa de Facebook.

Petre Geambașu a produs un accident rutier. A lovit un copil de cinci ani

Petre Geambașu a fost implicat într-un accident rutier, marti, după ce a pierdut controlul volanului. Artistul a lovit un copil de cinci ani. Călin Geambașu a fost cel care a făcut anunțul, pe pagina sa de Facebook. Se pare că accidentul nu a fost grav, iar copilul s-a ales doar cu o sperietură și mici contuzii.

Azi, în Zi de Sărbătoare (Acoperământul Maicii Domnului), Petre Geambașu, tatăl meu narcisist, a lovit cu mașina un copil în vârstă de aproximativ 5 ani, chiar pe strada unde locuiește (la o stradă distanță de mine), în Săftica, pe strada Morarilor. Slavă Domnului, copilul nu are nimic grav! S-a ales doar cu o sperietură și câteva contuzii. A fost dus imediat la spital. Au intervenit Salvarea și Poliția, iar traficul a fost blocat pe DN1 și restricționat accesul pe strada cu pricina”, a scris Călin Geambaşu pe Facebook.

Călin Geambașu în război total cu tatăl său

Călin Geambașu nu își iartă tatăl. Artistul îl acuză pe tatăl său, Petre Geambașu de rele tratamente și umilințe în public. Călin pare că nu poate uita suferințele pe care le-ar fi îndurat în copilărie din cauza părinților. Artistul a povestiti anul trecut la Acces Direct momentele când Petre Geambașu, îl umiliea în public. Cântărețul susține că a fost bătut în public de tatăl său, lăsat să meargă fără șosete la liceu și umilit în fața oamenilor de fiecare dată când avea ocazia. Relația dintre tată și fiu, se pare că s-a degradat cu timpul.

În ultimul timp, Călin Geambașu surprinde publicul cu mesajele lui despre relația pe care o are cu tatăl său. Acesta nu ezită nicio secundă să îl jignească și să îl tragă la răspundere pe propriul lui tată. În anunțul făcut chiar de el legat de accidentul produs de tatăl său, în care un copil de cinci ani a fost lovit, artistul a spus că i se pare normal ca la vârsta de 70 de ani, toți șoferii să treacă prin mai multe examene speciale, deoarece anumite capacități native scad.

Am propus dintotdeauna necesitatea reevaluării capacității de a conduce autoturisme pe drumurile publice după împlinirea vârstei de 70 de ani. Reflexele și văzul slăbesc covârșitor, iar multiple pericole de sănătate personală cresc și ele totodată. Un simplu examen ar mai tria dintre cei care și-au luat permisul de conducere când erau doar câteva mașini pe străzi și rulau cu viteze reduse și adaptarea la traficul în ritmul de azi, așa cum îl știm cu toții. Cine trece testul, să conducă mai departe. Cine nu, să ia taxi și să nu pericliteze viața altor oameni”, a precizat Călin Geambaşu.

Citeste si:Ce s-a petrecut în orașul în care s-a spus că se află Luiza Melencu? Autoritățile sunt în gardă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: