Redactia.ro
Home » Știri » Ce s-a petrecut în orașul în care s-a spus că se află Luiza Melencu? Autoritățile sunt în gardă

Ce s-a petrecut în orașul în care s-a spus că se află Luiza Melencu? Autoritățile sunt în gardă

luiza melencu

Cazul Caracal se complică pe zi ce trece! În ciuda faptului că inculpatul și-a recunoscut faptele abominabile, familiile victimelor cred că fetele sunt încă în viață. Mai cu seamă că tot apar informații cum că Luiza Melencu a fost văzută în Italia.

Recent, un martor care și-a dorit să-i fie ascunsă identitatea a dezvăluit că a văzut-o pe Luiza Melencu în localitatea italiană Corigliano Rossano, din provincia Cosenza. Acesta susține că fata se afla pe o stradă pe care se practică prostituția și că părea speriată.

Un martor susține că a văzut-o pe Luiza Melencu în Italia

Întâmplarea ar fi avut loc pe 28 iulie, pe seară, iar martorul susține că Luiza Melencu se afla lângă un centru comercial. Pe Luiza am văzut-o în data de 28 iulie. Luiza era pe strada unde se face prostituţie. A văzut-o pe la ora 21:10. În localitatea Corigliano Rossano, Provincia di Cosenza. Luiza era pe strada unde se face prostituţie, aproape. Lângă centrul comercial. Nu era împreună cu celelalte fete care mai erau. Era singură, speriată, că se vedea. Era cu pantalon negru. Pantofi negri cu toc , un tricou alb, păr lung, până la bata pantalonului, vârfurile roşii şi mai sus pe partea dreaptă”, a susținut martorul.

În același oraș, ieri, a murit un alt român

Chipurile, în respectiva localitate ar trăi o comunitate însemnată de români. Ba mai mult, ieri, ar fi avut loc o altercație între doi bărbați, care s-ar fi soldat cu moartea unuia dintre ei, potrivit Cancan.

Scandalul a avut loc la o casă de la marginea localității și s-a transformat, rapid, într-o răfuială în toată regula. După intervenția forțelor de ordine, a fost declarată moartea unui român de 43 de ani. Momentan, nu se știe de la ce a pornit scandalul.

Citește și: Luiza Melencu se despărţise de iubit chiar înainte de a fi răpită de Gheorghe Dincă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini