Redactia.ro
Home » Monden » Petre Roman, implicat în recuperarea medicală a fostei soții. Oana: „S-a interesat, de câte ori vorbesc cu el mă întreabă cum e mama”

Petre Roman, implicat în recuperarea medicală a fostei soții. Oana: „S-a interesat, de câte ori vorbesc cu el mă întreabă cum e mama”

Petre Roman, implicat în recuperarea medicală a fostei soții

Starea de sănătate a Mioarei Roman care este internată într-un centru de recuperare constituie un real motiv de preocupare pentru întreaga familie. Oana Roman susține că se fac progrese și că tatăl ei este un pion important în acest proces! Iată toate detaliile!

Mioara Roman, progrese în recuperarea medicală

Oana Roman a dat detalii despre starea actuală a memei ei. Aceasta susține că Mioarei Roman îi este foarte bine de când se recuperează la un centru medical specializat, unde a făcut progrese semnificative. Un aspect important este acela că mama ei este foarte fragilă și trebuie să se asigure că este îngrijită corespunzător și cu multă atenție:

„A avut probleme mari de sănătate anul ăsta, din păcate, a trebuit să o operăm, să îi punem o proteză de șold. După aceea a necesitat o perioadă de recuperare destul de lungă și acum este încă la un centru unde face recuperarea medicală. A recuperat foarte bine, este într-o stare bună, stabilă, doar că e foarte fragilă și trebuie să avem foarte mare grijă de ea.

De un an și ceva este într-un centru de îngrijiri, unde e foarte bine și unde eu stau cu ea aproape în fiecare zi. A venit la recuperare apoi se va reîntoarce acolo. Nu e simplu, are zile mai bune, zile mai puțin bune, dar pentru că este foarte îngrijită, sunt oameni mulți lângă ea, sunt eu lângă ea, merge Iza, are și o stare psihică bună, ceea ce e foarte important!”, a explicat Oana Roman într-un interviu pentru cancan.ro.

Petre Roman, implicat în recuperarea medicală a fostei soții

Oana Roman a mai povestit în cadrul interviului că inclusiv tatăl ei, Petre Roman cel cu care Mioara Roman a avut o căsnicie de 33 de ani este preocupat de întreg procesul de recuperare, după operația suferită recent. Totodată, vedeta a mărturisit că a avut nevoie să se descarce sufletește la tatăl ei:

„S-a interesat, de câte ori vorbesc cu el mă întreabă cum e mama. Fără îndoială că s-a interesat și fără îndoială că eu am simțit nevoia să vorbesc și cu el lucrurile astea și să îl țin la curent, să îi explic tot ce se întâmplă.

Așa consider eu normal. Și eu fac tot ce este omenește posibil ca ea să primească cele mai bune îngrijiri care există în România, pentru a-i fi cât mai bine”, a concluzionat vedeta pentru sursa citată.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: