Redactia.ro
Home » Sport » Petrecere cu sute de persoane! Unde s-a distrat Floyd Mayweather în plină pandelie de coronavirus

Petrecere cu sute de persoane! Unde s-a distrat Floyd Mayweather în plină pandelie de coronavirus

Floyd Mayweather, petrecere

Floyd Mayweather nu ține cont de nicio restricție. Fostul pugilist a participat la o petrecere cu sute de persoane în plină pandemie de coronavirus.

Excentricul pugilist nu ține cont de nicio regulă și se comportă așa cum a făcut-o mereu. Chiar dacă are 43 de ani, Floyd Mayweather nu se cumințește. Sâmbătă seara, fostul campion mondial a participat la o petrecere cu sute de persoane într-un club din Arizona. Din filmulețul postat de acesta pe contul său de socializare s-a văzut că nicio persoană nu a respectat măsurile impuse. Nimeni nu a purtat mască și toată lumea se înghesuia. Dându-și seama de gafa făcută, Mayweather a șters după scurt timp postarea. Chiar și așa câțiva jurnaliști l-au surprins pe fostul campion la masă împreună cu prietenii săi. În Arizona s-a permis deschiderea restaurantelor, dar au fost impuse anumite reguli. Până acum în această regiune au decedat 799 de persoane infectate cu COVID 19.

Floyd Mayweather, palmares greu de egalat

Mayweather are în palmares 50 de victorii și nicio întrângere. De-a lungul timpului a învins cei mai mulți campioni, 23. Este considerat unul dintre cei mai mari pugiliști din toate timpurile. A fost campion mondial la cinci categorii câștigând 15 titluri mondiale și campionatul liniar în patru clase de greutate diferite. La amatori a câștigat o medalie de bronz la categoria pană la Jocurile Olimpice din 1996, trei campionate Golden Gloves și campionatul național al Statelor Unite. De asemenea are în palmares numeroase distincții. Este considerat de specialiști cel mai bun boxer defensiv din istorie. Pe 26 august 2017 s-a retras după meciul cu Conor McGregor. Atunci l-a învins pe irlandez în runda a 10-a prin KO tehnic.

Sortivul cu cele mai mari încasări din lume

Americanul a fost una dintre cele mai profitabile atracții pay-per-view din toate timpurile. Datorită lui, aproape 19,5 milioane de persoane au devenit clienți în PPV, iar veniturile sale de peste 1,3 miliarde de dolari au depășit cu mult încasările altor sportivi celebri precum Lennox Lewis, Mike Tyson, sau Conor McGregor. Potrivit celor de la Forbes în 2014 și 2015 a fost cel mai bine plătit sportiv din lume.
La ultimul meci, cel din 2017 cu Conor McGregor a luat 300 de milioane de dolari, cea mai mare sumă din istoria sportului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: