Redactia.ro
Home » Sport » Petrecere în vestiarul clujenilor! CFR atacă grupele UCL!

Petrecere în vestiarul clujenilor! CFR atacă grupele UCL!

Petrecere în vestiarul clujenilor

Petrecere în vestiarul clujenilor după meicul cu Celtic. Elevii lui Dan Petrescu au sărbătorit în vestiar calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor. Fiesta a început încă de pe teren după fluierul final.

„Sunt mulțumit că am închis gura tuturor. Avem o echipă fantastică și suntem cei mai buni. După victoria asta mulți o să ne respecte”, a declarat Dan Petrescu la TV Digi Sport.

„Au dat dovadă de o putere de revenire fantastică, așa ar trebui să joace toate echipele din România”, a declarat Dorinel Munteanu.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

⚽ O noapte INCREDIBILĂ! CAMPIONII AU DEVENIT EROI! 🚂 #haiCFR #CelticCFR #UEFAChampionsLeague

O postare distribuită de FC CFR 1907 Cluj (@cfrclujofficial) pe

Tun financiar pentru CFR

Calificarea în play-off-ul Uefa Champion League le aduce ardelenilor o sumă uriașă. 5 milioane de euro. O sumă mult mai consistentă decât bonusul primit pentru calificarea în turul 3 preliminar. După eliminarea lui Maccabi Tel Aviv, campioana României a primit 1,1 milioane de euro.

Celtic desființată de presă

Presa din Anglia și Scoția i-a desființat pe cei de la Celtic după ce au pierdut 3-4 în fața campioanei României.

„O evoluţie catastrofală, un rezultat catastrofal. Celtic s-a apărat foarte, foarte prost. Aceasta a fost noaptea în care defensiva i-a trădat. Celtic a primit ce a meritat, adică nimic. Primeşti patru goluri pe propriul teren, după ce ai încasat doar unul în deplasare. E groaznic! „, a scris BBC Scoţia.

Jurnaliștii îl consideră principal vinovat pe antrenorul Neil Lennon.

„Celtic a fost eliminată de CFR Cluj din Liga Campionilor. Nu a fost o seară reuşită pentru fundaşii celor două echipe, dar Neil Lennon e cel învins la final. Decizia sa de a-l lăsa pe bancă pe fundaşul lateral Boli Bolingoli a contat foarte mult”, a titrat The Scottish Sun.