Redactia.ro
Home » Monden » Petrică Mîțu Stoian, gestul impresionant pe care l-a făcut pentru un tânăr. Artistul l-a luat sub aripa sa ocrotitoare

Petrică Mîțu Stoian, gestul impresionant pe care l-a făcut pentru un tânăr. Artistul l-a luat sub aripa sa ocrotitoare

GALERIE FOTO (8) Petrică Mîțu Stoian, gestul impresionant pe care l-a făcut pentru un tânăr.

Petrică Mîțu Stoian, gestul impresionant pe care l-a făcut pentru un tânăr. Artistul nu a avut copii, deși a fost căsătorit. Petrică Mîțu Stoian a fost un prieten de nădejde și un coleg de scenă nemaipomenit. De asemenea, artistul a făcut și un gest impresionant pentru un tânăr. Acesta i-a îndrumat cariera și viața încă de la o vârstă fragedă.

Petrică Mîțu Stoian, gestul impresionant pe care l-a făcut pentru un tânăr. Artistul l-a luat sub aripa sa ocrotitoare

Petrică Mîțu Stoian, gestul impresionant pe care l-a făcut pentru un tânăr. Interpretul de muzică populară nu a avut copii, deși a fost căsătorit vreme de 16 ani cu Carmen Mihaela. Cei doi au divorțat în 2012, iar artistul nu a fost dispus să se recăsătorească. Cu toate astea, Petrică Mîțu Stoian a fost înconjurat de oameni care l-au iubit și aprediat. Alin Gabriel Matei va rămâne băiatul de suflet al artistului. Solistul l-a întâlnit pe ALin la un concurs de muzică populară pe vremea când acesta era copil și l-a îndrăgit imediat.

Petrică Stoian a făcut un gest impresionant și l-a luat sub aripa lui și a încercat să-i ofere din cunoștințele sale, astfel încât să aibă o carieră de succes. La scurt timp, Petrică și Alin Gabriel au ajuns să aibă o relație apropiată, dovada fiind și pozele pe care artistul le posta deseori pe Facebook. Alin Gabriel Matei a ajuns să urmeze cursurile Școlii Populare de Artă și să-și urmeze propria carieră. Petrică și fiul său de suflet au cântat de multe ori în duet, iar apropiații spun despre tânăr că are cele mai multe șanse să moștenească repertoriul lui Petrică Mîțu Stoian.

Vestea morții artistului l-a întristat pe Alin Gabriel, mai ales că tânărul vorbise cu el cu o zi înainte și chiar filmase împreună cu acesta pentru o televiziune de folclor. Tânărul nu-și poate reveni din șoc și susține că nu îl va uita niciodată pe maestrul Petrică Stoian. ”Astăzi a plecat dintre noi o MARE valoare a folclorului românesc, dar și un om minunat, un al doilea tată al meu.Nu am cuvinte sa exprim durerea pe care o simt acum, s-a rupt o bună bucată din inima mea!Nene, Dumnezeu sa vă așeze pe aleea artiștilor de acolo din cer, o sa rămân mereu băiatul lui nenea așa cum îmi spuneați! Dumnezeu să-l ierte și să-i ofere odihnă veșnică. Pentru mine rămâneți NEMURITOR!”, a scris Alin Gabriel Matei pe contul lui de socializare.

Alin Gabriel, despre relația specială cu Petrică Mîțu Stoian

Tânărul a vorbit pentru prima dată despre relația apropiată pe care o avea cu Petrică Mîțu Stoian. Alin Gabriel susține că vorbea în fiecare seară cu interpretul de muzică populară. ”Noi aveam o relatie tata-fiu, vorbeam foarte mult, ii povesteam tot ce fac, in fiecare seara ne auzeam. Ma invata tehnica vocala, n-am cuvinte. Toate intalnirile cu dumnealui au fost unice. Mereu ma invata de bine, sa nu uit de unde plec, ma incuraja ca o sa ajung mai mare decat el in cariera. M-a ajutat enorm, mereu mi-a dat sfaturi de viata si de cariera”, a deszăluit Alin Gabriel Matei Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: