Redactia.ro
Home » Monden » Petrică Mîțu Stoian, jelit de băiatul lui de suflet chiar în prima zi de a noului an: „Dumnezeu mi-a dăruit un al doilea înger păzitor”

Petrică Mîțu Stoian, jelit de băiatul lui de suflet chiar în prima zi de a noului an: „Dumnezeu mi-a dăruit un al doilea înger păzitor”

GALERIE FOTO (4) Petrică Mîțu Stoian, jelit de băiatul lui de suflet chiar în prima zi de a noului an

Petrică Mîțu Stoian, jelit de băiatul lui de suflet chiar în prima zi de a noului an. Regretatul artist s-a stins din viață la vârsta de 61 de ani, în urma unui șoc septic. Alin Gabriel a fost protejat de Petrică Mîțu Stoian, iar tânărul l-a plâns chiar în ziua de Anul Nou. Ce mesaj emoționant a postat tânărul?

Petrică Mîțu Stoian, jelit de băiatul lui de suflet chiar în prima zi de a noului an: „Dumnezeu mi-a dăruit un al doilea înger păzitor”

Petrică Mîțu Stoian, jelit de băiatul lui de suflet chiar în prima zi de a noului an. Interpretul de muzică populară s-a stins din viață pe 6 noiembrie, în urma unui șoc septic. Petrică Mîțu Stoian a fost căsătorit, dar în 2012 a divorțat de soția sa. Artistul nu a avut niciun copil, dar în ultimii ani îl luase sub aripa sa pe Alin Gabriel Matei. Tânărul a devenit băiatul de suflet al artistului, acesta fiind instruit pe plan muzical chiar de regretatul artist. Alin Gabriel nu poate trece peste moartea lui Petrică Mîțu Stoian, iar de Anul Nou a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. Tânărul susține că nu îl va uita niciodată pe regretatul cântăreț de muzică populară. ” Veți fii in inima și gândul meu la fiecare pas pe care-l voi face. Deși am o bucata din inima rupta, Dumnezeu mi-a dăruit un al doilea înger păzitor, unul sunteți Dvs “ Nene” si celălalt înger este cel primit la creștinarea mea”, este mesajul lui Alin Gabriel.

Petrică Mîțu Stoian a fost mentor pentru Alin Gabriel, iar acesta va avea grijă să îi ducă numele mai departe pe scenă și nu va uita de sfaturile pe care artistul i le-a oferit.Alin a primit premiul ”Memoriam Petrică Mîțu Stoian”, la un post de televiziune de folclor. „ Maestre, sufletul Dvs bun și cald s-a ridicat la ceruri acum 2 zile (40 de zile pe 15 Decembrie) și m-am gandit sa va scriu un mesaj: „Nene, dacă v-ați întoarce măcar o ora as avea multe sa va spun, mi-e dor de Dvs și îmi este greu sa accept… am momente de rătăcire, momente in care nu știu ce sa fac, cum sa fac, momente in care am nevoie de sfatul Dvs…”, este mesajul postat de Alin Gabriel Matei, pe pagina sa de Facebook.

Averea lui Petrică Mîțu Stoian ar putea ajunge la stat

Surorile și impresarul lui Petrică Mîțu Stoianse luptă pentru averea lăsata de regretatul artist. Milioane de lei din drepturile de autor ale cântărețului ar putea ajunge la bugetul de stat al României. Statul și-a anunțat intenția de a naționaliza o parte din sumele nerevendicate de rudele artiștilor decedați, din drepturile de autor. Banii lui Petrică Mîțu Stoian sunt blocați într-un cont, până când se va stabili cine e moștenitorul legal al cântărețului mort.

Melodiile artistului ar putea ajunge zeci de mii de lei pe an, deși nu mai e printre noi, din cauza faptului că încă au vizualizări la radio, tv și internet. Cântărețul avea un contract de colecate a drepturilor de autor cu CREDIDAM, iar acest organis avea ca scop strângerea sumelor de bani de la difuzori și returnarea către artiști.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: