Redactia.ro
Home » Știri » Cristian Popescu Piedone anunță o posibilă candidatură la Primăria Capitalei: „Dacă nu puteți voi, pot eu!”

Cristian Popescu Piedone anunță o posibilă candidatură la Primăria Capitalei: „Dacă nu puteți voi, pot eu!”

Cristian Popescu Piedone anunță o posibilă candidatură la Primăria Capitalei: „Dacă nu puteți voi, pot eu!”

Cristian Popescu Piedone, cunoscut ca președintele executiv al PUSL și primar al Sectorului 5, a stârnit un val de interes și speculații în lumea politică și social-media, după ce a făcut un anunț surpriză referitor la o posibilă candidatură la Primăria Capitalei, în cadrul alegerilor locale viitoare. Iată detaliile!

Cristian Popescu Piedone anunță o posibilă candidatură la Primăria Capitalei

„Dacă nu puteți voi, POT EU!”,  aceasta este deviza care a marcat declarația sa, postată pe platforma de socializare Facebook. Într-un mesaj încărcat de determinare și provocare, Piedone și-a exprimat clar frustrarea față de politicienii actuali și a apelat la o schimbare radicală în modul în care se face politică în București.

Cu un ton ferm și convingător, el a subliniat că prioritățile trebuie să se axeze pe binele cetățenilor, nu pe orgoliile personale sau pe interesele de partid.

Cristian Popescu Piedone: „Dacă nu puteți voi, pot eu!”

Mesajul său indică faptul că politicienii trebuie să-și pună la îndoială motivațiile și să-și amintească că servirea cetățenilor este esențială. El a provocat actuala clasă politică să-și evalueze cu atenție acțiunile și să facă loc pentru cei cu adevărat dedicați dezvoltării orașului.

„Dacă nu puteți voi, POT EU!

Dacă orgoliile VOASTRE sunt mai presus de interesele cetățenilor, trageți obloanele, închideți partidele și lăsați Bucureștiul în seama celor dispuși să muncească pentru dezvoltarea lui!

Dacă funcțiile publice VĂ sunt mai importante ca oamenii, ieșiți urgent și definitiv din politică!

Dacă SUNTEȚI încrezători că cetățeanului îi place circul politic și așteaptă zilnic promisiuni deșarte… înseamnă că nu înțelegeți prezentul!

Dacă nu înțelegeți oamenii, n-aveți cum să lucrați în folosul lor!

Nu sunt perfect, nu dau sfaturi, dar sunt liber să am opinii și mai ales… liber să iau decizii!

În consecință, ROG alianța puterii să nu-și mai fluture orgoliile în public și să-și anunțe rapid candidatul pentru Capitală!

ÎN CAZ CONTRAR,

ANUNȚ PUBLIC CĂ ÎMI PUN CEI 30 DE ANI DE EXPERIENȚĂ ÎN ADMINISTRAȚIA PUBLICĂ ÎN SLUJBA CETĂȚENILOR CARE MĂ VOR PRIMAR AL CAPITALEI!”, a scris Cristian Popescu Piedone într-o postare pe Facebook.

Cu o carieră vastă în administrația publică și un apel la experiența sa de trei decenii, Piedone a sugerat că este pregătit să ofere o alternativă credibilă în fruntea Capitalei.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: