Redactia.ro
Home » Monden » Pierderi, datorii dar și conturi pline! Ce se întâmplă cu averea lui Ștefan Bănică Jr?

Pierderi, datorii dar și conturi pline! Ce se întâmplă cu averea lui Ștefan Bănică Jr?

GALERIE FOTO (2) Pierderi, datorii dar și conturi pline! Ce se întâmplă cu averea lui Ștefan Bănică Jr?

Ștefan Bănică Jr a fost pe pierdere încă de la începutul pandemiei de coronavirus. Artistul întâmpină pentru prima dată probleme financiare. 

Ce se întâmplă cu averea lui Ștefan Bănică Jr

Ștefan Bănică Jr este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști din România. De-a lungul ultimilor 15 ani de carieră, artistul a făcut milioane de euro doar din concerte, să nu mai adăugăm participarea la emisiunile televizate sau alte proiecte.

Ce se întâmplă cu averea lui Ștefan Bănică Jr? Dacă nu știați acest lucru, iată că acum e momentul să aflați că celebrul actor nu face bani doar din teatru si muzică, ci și din afaceri. Ștefan Bănică Jr este acționar majoritar la Mabel Concert, o companie prin intermediul căreia își susține spectacolele. Asociatul lui Bănică în această firmă este chiar mama lui, Sanda Vlad-Liteanu.

Firma a avut o creștere spectaculoasă în perioada 2006-2013, când a înregistrat un profit net de aproximativ 12 milioane de lei, adică peste 2,5 milioane euro la cursul de astăzi. Pentru prima dată în istoria companiei, aceasta a ieșit pe pierdere. Iar de vină nu este pandemia, pentru că cifrele sunt raportate la anul 2019, acesta fiind ultimul bilanț depus de Bănică la Ministerul Finanțelor.

Ștefan Bănică Jr a avut o cifră de afaceri de 2,58 milioane lei însă la final de an, pierderile firmei au fost de 288.120 de lei. De asemenea, datoriile au ajuns la 713.026 de lei, în scădere mare față de anii trecuți (în 2016, Bănică datora 2,1 milioane lei). Firma stă însă excelent la suma deținută în ”casă sau conturi”, aceasta fiind de 6,27 milioane lei (aproape 1,4 milioane euro), o cifră cu adevărat impresionantă dacă ne gândim că societatea are doar 2 angajați.

Ce se întâmplă cu averea lui Ștefan Bănică Jr? În 2014, Bănică avea în conturi peste 2 milioane de euro. De asemenea, artistul are de recuperat datorii de peste 1,23 milioane lei.

Ștefan Bănică Jr și-a petrecut timpul cu fiul lui în pandemie

Ștefan Bănică Jr este unul din puținii artiști de la noi care a încercat să găsească partea plină a paharului, preferând să nu se dea de ceasul morții din cauza lipsei concertelor în anul care a trecut. Artistul a decis să dedice mai mult timp familiei.

Pierderi, datorii dar și conturi pline! Ce se întâmplă cu averea lui Ștefan Bănică Jr?

”Pandemia mi-a dăruit timp cu copilul meu și cred că ăsta e un dar neprețuit. Mi-am mutat centru de atenție pe persoanele și lucrurile care contează cu adevărat pentru mine și mi-am întărit anumite convingeri vizavi de inutilitatea lucrurilor făcute doar de dragul de a le face”, a povestit Ștefan Bnciă Jr.

Ștefan Bănică Jr ar putea reveni pe scenă în luna martie, atunci când are de gând să organizeze un concert acustic devenit o tradiție în ultimii 11 ani. Artistul a explicat că vrea să aducă cel mult 120 de persoane într-o sală de spectacol și să transmită concertul online pentru cei care nu au putut ajunge la fața locului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: