Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Pierderi la limită la biletul zilei la pariuri? Iată ce e de făcut

Pierderi la limită la biletul zilei la pariuri? Iată ce e de făcut

GALERIE FOTO (3)

Primul lucru pe care îl învață un parior începător este că nu există bilete sută la sută câștigătoare. Nici cotele de 1.20 nu garantează succesul, în ciuda faptului că indică o probabilitate de reușită de 83%. Totuși, sunt șanse mai bune să iasă 4 selecții din 5 cu cote de 1.20, decât 4 din 5 selecții cu cote mai mari.

Poți spune: „Și care e diferența? Biletul tot este pierdut dacă nu iese un meci”. Nu neapărat! Poți juca în așa fel încât să nu pierzi dacă nu unul dintre pronosticurile puse pe un bilet de tip acumulator este necâștigător.

Cea mai la îndemână soluție este să apelezi la bilete jucate în sistem. Există această posibilitate indiferent de agenția de pariuri online la care ai cont. Pentru exemplificare, am ales o platformă care oferă peste 1000 de opțiuni de pariere pentru partidele din prima ligă a României: https://slotv.ro/ro/betting.

Să spunem că vrei să pariezi pe următoarele meciuri:

  • FC Botoșani vs U Cluj 1 (cotă 2.57)
  • Farul Constanța vs Rapid 1 (cotă 2.06)
  • CFR Cluj vs Universitatea Craiova x (cotă 3.28)
  • FCSB vs Sepsi 1 (cotă 1.84)

Ca să eviți pierderea la limită, adică să ai un câștig chiar dacă nu iese unul dintre cele patru pronosticuri, poți opta pentru un sistem 3 din 4. Cota finală este produsul cotelor selecțiilor câștigătoare. De exemplu, dacă CFR o învinge pe Universitatea, atunci cota va fi 2.57 x 2.06 x 1.84 = 9.74. Dacă mizezi în total 40 de lei pe bilet, atunci miza pentru combinația câștigătoare va fi de 10 lei (sunt 4 combinații posibile), deci câștigul va fi de 97 de lei.

Liniile asiatice, un colac de salvare

O altă modalitate de a evita pierderea biletelor la pariuri sportive este să joci cât mai acoperit. Acolo unde cotele îți permit, sfatul nostru este să apelezi la liniile asiatice. De exemplu, în locul „soliștilor” cu cote de peste 2.00 poți pune pe bilet selecții de tip „handicap asiatic”. Astfel, biletul de mai sus ar fi de forma:

  • FC Botoșani vs U Cluj – FC Botoșani – FC Botoșani 0 handicap asiatic (cotă 1.85)
  • Farul Constanța vs Rapid – Farul 0 handicap asiatic (cotă 1.55)
  • CFR Cluj vs Universitatea Craiova x (cotă 3.28)
  • FCSB vs Sepsi 1 (cotă 1.84)

Astfel, dacă FC Botoșani face egal cu Universitatea Cluj, sau dacă Farul remizează cu Rapid, respectivele selecții primesc cota 1.00, iar cota finală a biletului este produsul cotelor pronosticurilor câștigătoare. Diferența față de biletul în sistem este că această nouă cotă finală se aplică la miza totală a pariului, nu doar la miza per combinație. În cazul în care agenția la care joci nu oferă handicapuri asiatice, poți opta pentru șansă dublă (1X în exemplul nostru).

Stai în ultimul meci? Există opțiunea Cash Out

 

Să spunem că primele trei selecții de pe biletul nostru sunt câștigătoare. Mai rămâne de jucat FCSB vs Sepsi și știi că ți s-a mai întâmplat ca biletul să fie „stricat” de ultimul meci. Cele mai multe agenții de pariuri online oferă opțiunea Cash Out pentru majoritatea pariurilor. Cu alte cuvinte, poți lichida biletul, obținând un câștig care este mai mic decât cel estimat inițial, dar măcar nu mai stai cu emoții. FCSB este favorită, dar, așa cum spuneam la început, nimic nu e sigur la pariuri.

 

Dacă ai nervii mai tari, poți aștepta să înceapă și ultima partidă. Dacă FCSB deschide scorul, atunci câștigul prin Cash Out se apropie foarte mult de cel scris pe biletul virtual în momentul înregistrării lui. În cazul în care opțiunea Cash Out nu este disponibilă, există varianta de a pune un pariu pe X2. Calculezi miza astfel încât să ai un mic profit și dacă nu bate FCSB. Așadar, vei fi în avantaj indiferent de ce s-ar întâmpla în ultimul joc.

 

Acestea sunt metodele „clasice” să eviți pierderea la limită a unui bilet la pariuri. Mai există și altele, dar nu pot fi puse în aplicare pe toate site-urile de betting.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini