Redactia.ro
Home » Sport » Pique a gonit spre meciul cu Espanyol pe o bicicletă electrică. Cât costă bijuteria pe două roți

Pique a gonit spre meciul cu Espanyol pe o bicicletă electrică. Cât costă bijuteria pe două roți

Gerard Pique

Fotbalistul spaniol Gerard Pique a ajuns miercuri seară pe o bicicletă electrică la meciul cu Espanyol. Dar nu pe una obișnuită, notează presa spaniolă, ci pe una extrem de scumpă.

Bicicleta cu care starul Barcelonei a ajuns pe Camp Nou costă 10.000 de euro şi prinde o viteză de 70 km/h. Deși nu este obligatorie, având în vedere viteza la care bicicletele electrice ajung, este recomandat să se poarte cască de protecție.

Se pare că Pique a sfidat această recomandare, deoarece a ajuns la stadion fără cască de protecție pe cap. Acesta a fost surprins în timp ce intra în parcarea subterană a stadionului din Barcelona la viteză maximă.

Deține două super-biciclete

Bicicleta este un model Greyp G12S și este produsă de compania Rimac. Dezvoltă 16 cai putere și deține o baterie de 12 kW. Are o autonomie electrică de 130 de kilometri, iar pentru o reîncărcare completă este nevoie de circa 80 de minute.

În plus, cel care se află pe ea trebuie să aibă permis de conducere. Ce este formidabil la această bicicletă e faptul că nu poate fi pornită decât cu amprenta posesorului.

Posesorii unor astfel de biciclete sunt cunoscuţi și ca „Însoţitorii lui Pique, Messi şi Fabregas”. Lionel Messi are una în culorile Argentinei, iar Pique mai are una în culorile Barcelonei, pe lângă cea neagră pe care a folosit-o acum, scriu cei de la digisport.ro.

Are o relație cu Shakira

Fotbalistul are o relație cu Shakira din 2010, cu care doi băieți, Milan și Sasha. Cei doi s-au cunoscut în primăvara anului 2010, pe când artista columbiană turna videoclipul piesei Waka Waka (This Time for Africa), imnul oficial al Campionatului Mondial de Fotbal din 2010. În videoclipul piesei apar mai mulți fotbaliști de top, printre care se numără și Piqué.

Deși sunt împreună de zece ani, iar fanii așteaptă momentul de mult timp, Shakira și Piqué nu au încă planuri de căsătorie. „Avem deja ceea ce este important. Avem o relație, iubirea pentru celălalt și un copil”, a spus ea pentru Glamour înainte de nașterea celui de-al doilea fiu.

Înainte de a-l cunoaște pe fotbalistul clubului catalan FC Barcelona, cântăreața a avut o relație de 11 ani cu avocatul argentinian Antonio de la Rúa, de care s-a despărțit în august 2010.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: