Redactia.ro
Home » Știri » Planul lui Putin! Liderul de Kremlin vrea să dețină în totalitate puterea Guvernului rus, chiar și după moartea sa

Planul lui Putin! Liderul de Kremlin vrea să dețină în totalitate puterea Guvernului rus, chiar și după moartea sa

Vladimir Putin surprinde din nou! Se pare că liderul Kremlinului vrea să dețină puterea asupra Guvernului rus, chiar și după moartea sa. În acest sens a venit cu soluția. Putin se gândește să îi acorde celei mai mici fiice ale sale, Katerina, o poziție în Parlament.

Planul lui Putin! Liderul de Kremlin vrea să dețină în totalitate puterea Guvernului rus, chiar și după moartea sa

După ce multe voci au spus că liderul rus, Vladimir Putin, ar fi grav bolnav, oficialii Kremlinului sunt îngrijorați de modul în care Rusia își va menține supremația după moartea acestuia. Ei bine, se pare că fiica lui Putin, Katerina Tikhonova, în vârstă de 35 de ani, ar putea fi răspunsul mult căutat de susținătorii lui putin, anunță canalul de Telegram, General SVR.

Canalul este condus de cineva care pretinde că este un general-locotenent al Kremlinului în exil, ce folosește pseudonimul Viktor Mihailovici. „Candidatura fiicei președintelui rus Vladimir Putin Katerina Tikhonova pentru postul de șef al partidului Rusia Unită este din discutată activ. Și trebuie să menționez că, în ultima vreme, toate persoanele interesate din anturajul lui Putin susțin această idee, fără excepție.”, scrie click.ro.

Planul la care s-ar fi gândit Putin ar fi ca actualul ministru al agriculturii Dmitri Patrushev să fie președinte, iar Katerina Tikhonova să îl manevreze din umbră ca membră a Parlamentului. Potrivit înțelegerii din cadrul unui cerc restrâns care au acces la surse prezidențiale, Katerina Tikhonova este singura persoană care poate acționa ca garant al stabilității actuale a regimului Putin, fără a fi un succesor direct., notează Metro.uk.

Cine este Katerina, fiica lui Vladimir Putin

Pe vremea când liderul rus era încă spion KGB în Germania, era căsătorit cu prima lui soție Lyudmila. Cei doi o au pe Katerina Tikhonova. Ea are o relație cu balerinul rus Igor Zelensky, care a condus Baletul de Stat Bavarez. Ulterior, a fost obligat să demisioneze, după ce a refuzat să condamne războiul din Ucraina.

Cât despre fiica lui Vladimir Putin, Katerina Tikhonova, se crede că este directorul adjunct al Institutului de Cercetare Matematică a Sistemelor Complexe de la Universitatea de Stat din Moscova.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: