Redactia.ro
Home » TV » Planurile secrete ale Antoniei pentru 2021. Ce va face artista, după ce a devenit o femeie liberă

Planurile secrete ale Antoniei pentru 2021. Ce va face artista, după ce a devenit o femeie liberă

Antonia a așteptat mai bine de șapte ani pronunțarea divorțului de fostul ei iubit, italianul Vincenzo Castellano. Artista este liberă acum să își oficializeze relația cu solistul Alex Velea, tatăl celor doi băieți ai săi, Dominik și Ackim. Antonia a povestit în exclusivitate pentru playtech.ro detalii despre planurile pe care le are pentru 2021. 

Ce va face artista, după ce a devenit o femeie liberă

Antonia a devenit, în urmă cu câteva luni, o femeie cu adevărat liberă. Deși are una dintre cele mai solide relații cu Alex Velea, artista este nevoită să mai amâne puțin îndeplinirea planurilor pe care le are pentru 2021, în contextul pandemiei de coronavirus. Dacă în urmă cu câteva luni, Antonia declara că după pronunțarea divorțului va organiza botezul ambilor băieți, precum și nunta, acest lucru nu mai este posibil acum.

Apropiații artistei au declarat că atât ea, cât și Alex Velea își doresc un botez și o nuntă perfectă.

“Antonia și Alex își doresc un botez și o nuntă perfectă, mai ales că au așteptat atâta. Ceea ce nu pot face însă, în acest moment, în care sunt interzise orice fel de evenimente cu un număr mare de persoane. Dacă totul va decurge așa cum își doresc, vor organiza nunta și botezul la pachet, în vara lui 2021. Dacă nu, vor mai aștepta. Un an în plus pentru ei nu mai înseamnă nimic, la cât au așteptat divorțul”, a spus un apropiat al cuplului.

Antonia și Vincenzo Castellano s-au căsătorit în 2011, dara u decis săs e despartă în anul 2013, viața lor desfășurându-se prin tribunale, din acel moment. După mulți ani de stres din cauza celor două procese, procesul de divorț cu Vincenzo Castellano și cel de recunoaștere a paternității lui Alex Velea pentru cei doi băieți, artista este mai liberă ca niciodată.

Instanța l-a recunoscut pe Alex Velea drept tată al celor doi băieți ai săi, în luna aprilie, anul trecut.

Antonia îi duce dorul fetiței din Italia

Fostul soț al Antoniei are custodia exclusivă în ceea ce o privește pe fiica lor, Maya. Cu toate acestea, Antonia a obținut tot ceea ce și-a dorit în urma divorțului, și anume dreptul de a o vizita pe cea mică de fiecare dată . Mai mult, fetița va putea veni în România la fiecareeveniment important din viața familiei.

”Vorbesc zilnic cu Maya, ne vedem pe Facetime, vorbim pe whatsapp etc. Însă a fost cel mai greu an, pentru că a fost dificil să ne vedem din cauza pandemiei. Sper din suflet că la anul, lucrurile să îşi revină şi să fie mai simplu să călătorim”, a mărturisit Antonia, în urmă cu ceva timp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: