Redactia.ro
Home » Sport » Poli Iași-Dinamo 2-0! Moldovenii sunt pe primul loc în Liga I

Poli Iași-Dinamo 2-0! Moldovenii sunt pe primul loc în Liga I

Poli Iași-Dinamo 2-0!

Poli Iași-Dinamo 2-0 .“Câinii” au fost zdrobiți de moldoveni în etapa a 5-a din Liga I. Deși antrenorul Eugen Neagoe este aproape de elevii săi la antrenamente, aceștia nu și-au revenit, iar la echipă este un haos total. Poli Iași i-a îngenunchiat, după ce a învins cu 2-0, iar în acest moment dinamoviștii au 4 eșecuri din 5 meciuri jucate. Moldovenii sunt pe primul loc cu 11 puncte. Elevii lui Mihai Teja au dominat încă din primele minute, când au avut mai multe ocazii.

„Îmi felicit jucătorii. Sper să creștem în joc din ce în ce mai mult. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pămână. Mai avem mult de muncă. aș vrea să fie și stabilitate financiară la Iași. dar acum încercam tot ce putem și avem semne că situația se va ameliora”, a declarat antrenorul Mihai Teja.

În minutul 22, Breeveld a dschis scorul cu o lovitură de cap. Zece minute mai târziu, gazdele au înscris din nou prin Horșia, cu un șut perfect de la marginea careului, iar câinii aproape că nu și-au mai revenit. O singură ocazie importantă au avut alb-roșii în prima parte. Cea mai mare ocazie a reprizei a doua i-a aparținut lui Platini care a scăpat singur spre poarta dinamovistă. L-a driblat pe Straton, dar a fost oprit de Sin. Încă din primele minute suporterii dinamoviști au început să-l injure pe patronul Ionuț Negoiță, în timp ce moldovenii i-au ironizat.

“Trec prin momente mai grele. Mă bucur că am câștigat cele trei puncte. Nu e momentul să ne îmbătăm cu apă deocamdată. Trebuie să fim cu picioarele pe pământ”, a declarant Cosmin Frăsinescu la Digi Sport.

Iași este lider în Liga I

Poli Iași care a fost preluată de Mihai Teja în această vară este neînvinsă deocamdată în campionat. A primit doar un singur gol până acum. În schimb, Dinamo a mers din ce în ce mai prost. 4 eșecuri din 5 meciuri jucate. Dinamo a debutat cu trei eșecuri consecutive, dar și-a revenit etapa trecută, în fața nou-promovatei Academica Clinceni, scor 4-2.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: