Redactia.ro
Home » Sport » Poli Iaşi – FCSB 1-2! Dennis Man a dat gol în prelungiri!

Poli Iaşi – FCSB 1-2! Dennis Man a dat gol în prelungiri!

Poli Iaşi - FCSB 1-2

Poli Iaşi – FCSB 1-2. Elevii lui Vintilă s-au chinuit cu moldovenii și au reușit să câștige în prelungiri, prin golul lui Man.

Poli Iași a deschis scorul după doar 15 minute prin Andrei Cristea. Fostul jucător al roș-albaștrilor a băgat-o în poartă după ce a primit o centrare de la Platini. Florin Tănase a reușit să egaleze din penalty. Dennis Man a fost cel care a adus cele trei puncte în cel de-al doilea minut al prelungirilor cu un șut din interiorul careului.

”Mă bucur pentru victorie, am muncit mult în acest meci și cred eu că meritam să câștigăm. Nu am mai marcat de mult timp, scap de o accidentare și dau de alta. Trebuie să muncesc în continuare și toate vor veni de la sine. Mă bucur când se vorbește despre mine, înseamnă că sunt apreciat și că muncesc, dar în această seară, vreau să mă bucur de victorie și vedem ce va fi pe viitor”, a spus Dennis Man, la Digi Sport.

Bogdan Vintilă e supărat pe fundașii centrali

După meci, antrenorul Bogdan Vintilă și-a lăudat elevii, dar a fost supărat pe fundașii centrali.

„Băieții merită toate felicitările pentru că au dat dovadă de sacrificiu. Ne-am creat foarte multe ocazii, puteam să mai marcăm, dar până la urmă e bine când se termină cu o victorie. Toți jucătorii mi-au plăcut, au făcut față cu bine din punct de vedere fizic, ținând cont de terenul greu. Când am prezentat echipa le-am spus fundașilor că cei de la Iași au un jucător care inventează goluri și, din păcate, nu m-am înșelat. E bine că ne-am revenit și am câștigat”, a declarat Vintilă la Look Sport.

FCSB este pe locul 6, cu 30 de puncte, la egalitate cu Gaz Metan. Poli Iași se află pe poziția a 9-a, cu 22 de puncte.

Citește și: Sezon încheiat pentru Vlad Chiricheș! Când revine pe teren

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: