Redactia.ro
Home » Știri » Poliția este în alertă pe străzile din Iași! Priveghiul lui Corduneanu, loc de întâlnire pentru șefii clanurilor interlope din România

Poliția este în alertă pe străzile din Iași! Priveghiul lui Corduneanu, loc de întâlnire pentru șefii clanurilor interlope din România

Cine îi ia locul lui Costel Corduneanu?!

Iașiul se află sub atenta supraveghere a autorităților în aceste zile, odată cu organizarea priveghiului lui Costel Corduneanu, fostul lider al temutului clan Corduneanu, care s-a stins din viață recent, la vârsta de 54 de ani, din cauza problemelor cardiace. Evenimentul, care va avea loc la un restaurant de lux la periferia orașului, este așteptat să adune lideri ai clanurilor interlope din întreaga țară, crescând astfel preocupările autorităților cu privire la securitate și ordine publică.

Costel Corduneanu, cunoscut în lumea interlopă ca „Ștefan cel Mare al Moldovei”, a fost un personaj emblematic pentru lumea subterană românească. Acesta a condus una dintre cele mai influente și temute grupări infracționale din România, iar moartea sa a provocat nu doar un gol de putere, dar și multă speculație cu privire la viitorul clanului Corduneanu.

Șefii clanurilor interlope, prezenți la priveghiul lui Corduneanu

Restaurantul unde va avea loc priveghiul este pregătit să găzduiască sute de persoane care își doresc să își ia rămas bun de la liderul lor. Sunt planificate instalări de difuzoare și proțapuri pentru a facilita desfășurarea ceremoniei, iar cortegiul funerar este așteptat să ajungă la ora 18:30. Poliția și Jandarmeria locală sunt deja în alertă, luând măsuri speciale pentru a preveni orice fel de incidente pe parcursul evenimentelor care urmează să aibă loc în următoarele zile.

Moartea lui Corduneanu a venit ca un șoc pentru mulți, chiar dacă era cunoscut faptul că suferea de probleme de sănătate. Datorită statutului său de fost sportiv de performanță și campion mondial la lupte, precum și subofițer în cadrul cluburilor Steaua și Dinamo Brașov, Corduneanu a fost o figură respectată și temută. Trecerea sa din lumea sportului la cea interlopă a marcat începutul unei ere de influență și putere în zona Moldovei.

Poliția din Iași este în alertă maximă

Pagina de Facebook a lui Corduneanu s-a umplut de mesaje de condoleanțe imediat după anunțarea decesului său. Mesajele veneau atât din partea rudelor și apropiaților, cât și de la alți cunoscuți lideri interlopi din toată țara, demonstrând astfel influența și respectul de care se bucura în aceste cercuri.

Cu toate acestea, preocuparea principală a autorităților rămâne securitatea și ordinea publică în timpul acestor evenimente. Prezența unui număr mare de lideri interlopi la același loc este întotdeauna un motiv de îngrijorare pentru forțele de ordine, iar măsurile de securitate sunt pe măsură. Poliția și Jandarmeria au anunțat că vor fi prezente în număr mare și că vor lua toate precauțiile necesare pentru a asigura desfășurarea pașnică a evenimentelor și pentru a preveni orice fel de altercații sau violențe.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: