Redactia.ro
Home » Știri » Poliția este în alertă! Sună la 112 dacă o vezi pe această fată dispărută

Poliția este în alertă! Sună la 112 dacă o vezi pe această fată dispărută

În România, o alertă a fost declanșată de autorități în urma dispariției unei femei în vârstă de 47 de ani. Situația a fost sesizată autorităților, sugerând că femeia a părăsit voluntar locuința sa și nu s-a mai întors. Poliția Română a reacționat prompt, cerând sprijinul cetățenilor pentru găsirea ei.

Sesizarea și demararea căutărilor

La data de 19 aprilie, ora 00:05, la sediul Poliției Stațiunii Sinaia, un bărbat numit Petcu Sorin s-a prezentat, semnalând că Alina Barbalată a fost cazată la o unitate hotelieră în perioada 15 aprilie 2024 – 18 aprilie 2024, dar nu s-a mai întors la autovehiculul său și nu a răspuns la apeluri sau mesaje. Tatăl Alinei, Barbalata Ștefan, a alertat ulterior poliția, deoarece fiica sa nu răspundea la telefon, iar autoritățile au inițiat căutările.

Informații despre Alina

Potrivit informațiilor obținute, Alina Barbalată este o persoană introvertită, fără prieteni apropiați, care locuiește cu părinții. Aceștia nu au nicio informație despre locația actuală a fiicei lor sau indicii care ar putea ajuta la localizarea ei. Autoritățile au furnizat detalii despre semnalmentele Alinei: înălțime – 1,50 m, greutate – 60 kg, păr tuns scurt cu breton, lung și drept de culoare șaten, ochi căprui, fără tatuaje sau semne distinctive.

În momentul plecării sale, Alina purta pantaloni de culoare neagră, pulover de culoare deschisă, eșarfă portocalie cu imprimeuri, palton scurt de culoare deschisă și un rucsac de culoare neagră. De asemenea, avea asupra sa un cățel din rasa bichon, de culoare alb.

Apel către cetățeni

Orice persoană care poate oferi informații despre Alina Barbalată este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție. Cei care o zăresc pe Alina sunt rugați să sune la 112 sau să se prezinte la cea mai apropiată secție de poliție pentru a furniza toate detaliile către structurile competente, conform prevederilor Legii 141/2010 privind semnalarea persoanelor dispărute.

În cazul identificării unei persoane majore cu privire la care a fost introdusă în SINS (Sistemul Informatic Național de Semnalări, n.a.) o semnalare din categoria celor prevăzute la art. 10 alin. (1) lit. a), aceasta este informată despre existenţa semnalării şi i se solicită consimţământul cu privire la transmiterea informaţiilor privind adresa la care locuieşte către persoana care a sesizat dispariţia”, extras din Legea 141/2010 cu privire la semnalarea persoanelor dispărute.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: