Redactia.ro
Home » Știri » Polițiștii au găsit-o pe femeia care și-a abandonat bebelușul într-o pungă pe o stradă din Capitală

Polițiștii au găsit-o pe femeia care și-a abandonat bebelușul într-o pungă pe o stradă din Capitală

Autoritățile au depistat-o pe femeia care și-a abandonat bebelușul nou-născut în urmă cu câteva zile într-o pungă, în sectorul 3 al Capitalei. 

 

A fost găsită femeia care și-a abandonat nou-născutul într-o pungă

Autoritățile au găsit-o pe femeia care și-a abandonat bebelușul, în urmă cu câteva zile, într-o pungă, în sectorul 3 al Capitalei. Conform unor surse apropiate anchetei, femeia care a recurs la acest gest ar avea 27 de ani și locuiește în zona în car ea  fost găsit copilul abandonat. Mai mult, femeia mai are trei copii. Tânăra a fost dusă la INML pentru investigații.

„În urma cercetărilor efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei, a fost identificată și depistată și condusă la audieri o femeie de 27 de ani, din București.

În seara de 22.12.2020, prin apel 112, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată că în față unui bloc din sectorul 3, într-o pungă, a fost gasit un nou născut. La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști din cadrul Secției 13, precum și echipaj de prim ajutor. Copilul a fost preluat și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.
Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei în vederea identificării mamei, precum și pentru stabilirea situației de fapt și de drept”, 
a transmis Poliția prin intermediul unui comunicat.

Potrivit informațiilor, bebelușul a fost născut înainte de termen și a  fost abandonat de mama sa într-o pungă, marți seara, în fața unui bloc din Sectorul 3 al Capitalei, deși afară erau 3 grade. Nou-născutul a fost găsit înghețat de o femeie și a fost dus de urgență la spital cu ambulanța. Medici au decis că bebelușul este un miracol de Crăciun, astfel încât au decis să îi pună numele Cristian Ștefan.

Bebelușul a fost dus la spital extrem de înghețat, încât doctorii nici nu au putut să îi ia temperatura, astfel și-au dat seama și că a fost născut înainte de termen.

Este prematur, în jur de 33 de săptămâni. Situaţia lui era foarte critică. Hipotermia, un grad mai jos înseamnă risc de deces foarte mare, doar un singur grad mai jos şi el avea temperatură nemăsurabilă.”, a spus Cătălin Cîrstoveanu, șeful secției ATI Neantologie a Spitalului Marie Curie.

Bebelușul a fost dus la spital într-o pungă de bumbac, în scutec și fiind învelit doar cu un tricou. Nou-născutul și-a revenit în mod miraculos în doar câteva ore. Cu toate acestea, medicii au decis să îl țină sub observație.

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: