Redactia.ro
Home » Știri » Polițiștii bucureșteni, în alertă! Se caută un criminal periculos

Polițiștii bucureșteni, în alertă! Se caută un criminal periculos

criminal

Alertă în Capitală! Un criminal periculos este căutat de poliţiştii bucureșteni, după ce a ucis un vietnamez. Bărbatul, tot cetățean vietnamez, și-a înjunghiat mortal, duminică seară, conaționalul.

Crima a avut loc într-un centru de cazare pentru muncitori din Bucureşti. Din primele informații, se pare că cei doi erau muncitori în construcții, veniți să lucreze în România și că, înainte să ajungă la cearta mortală, ar fi consumat alcool.

„Ieri, în jurul orei 18,00, prin apel 112 a fost sesizat, în incinta unui centru de cazare, un conflict între doi bărbaţi de origine vietnameză, în urma căruia unul dintre ei a fost grav rănit. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 21 şi echipaje de prim ajutor, dar în pofida eforturilor medicilor bărbatul a decedat”, informează un comunicat al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB), potrivit antena3.ro.

Lara Fabian a anulat concertul din Craiova. Motivul invocat de artistă

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei. Cadavrul a fost ridicat şi transportat la INML, în vederea efectuării necropsiei.

„În urma investigaţiilor şi audierilor efectuate a fost identificat posibilul agresor, acesta în prezent fiind căutat, având în vedere că imediat după conflict a fugit din centrul de cazare”, se arată în comunicat.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: