Redactia.ro
Home » Știri » Polițistul decedat într-un accident în Piața Constituției și-a prevestit moartea. „Credea că o să moară pe motor”

Polițistul decedat într-un accident în Piața Constituției și-a prevestit moartea. „Credea că o să moară pe motor”

Polițistul decedat într-un accident în Piața Constituției și-a prevestit moartea

Polițistul decedat într-un accident în Piața Constituției și-a prevestit moartea. În urmă cu două seri, un polițist de la Brigada Rutieră, în vârstă de 31 de ani s-a stins în urma unui accident cu motocicleta. Bărbatul se afla în Piața Constituției, în momentul accidentului. Un vlogger celebru a făcut mărturisiri cutremurătoare despre cazul polițistului decedat.

Polițistul decedat într-un accident în Piața Constituției și-a prevestit moartea. „Credea că o să moară pe motor”

Polițistul decedat într-un accident în Piața Constituției și-a prevestit moartea. Polițistul Ionuț Negrilă a murit joi seara, 25 februarie, în urma unui accident cu motorul. Ionuț avea 30 de ani și lucra de mai bine de 10 ani în Brigada Rutieră, iar în seara de joi, acesta se afla în Piața Constituției, alături de mai mulți prieteni. Acesta s-ar fi luat la întrecere cu mai mulți colegi și ar fi încercat să facă acrobații pe o singură roată. În acel moment, polițistul a intrat în coleziune cu un autoturism, care circula regulamentar, i-ar impactul i-a fost fatal.

La fața locului au ajuns prietenii acestuia care au sunt imediat la 112, dar toată lumea spera ca Ionuț să supraviețuiască. Din păcate, medici ajunși la locul acciddentului, nu l-au mai putut salva. Conform prietenilor și colegilor de muncă, Ionuț obișnuia să meargă des la locul de muncă pe motocicletă. Vlogger-ul Andy Popescu a declarat că Ionuț Negrilă a spus la un moment dat, că ar putea mori într-un accident de motor. „Chiar mi-a zis, că el credea că o să moară pe motor. Cred că a greşit, cred că greşeala lui l-a costat viaţa. Nu mi-a venit să cred, am plâns ieri”, a declarat vlogger-ul.

Mesajul emoționant postat de Dorian Popa, după moartea polițistului

Moartea lui Ionuț Negrilă, politistul de la Brigada Rutieră l-a șocat pe artistul Dorian Popa. Cei doi erau prieteni foarte buni, iar vestea că acesta a murit într-un accident de motor, l-a lăsat fără cuvinte pe Dorian. „Oriunde te-a dus Dumnezeu, tot al nostru rămâi. Harnic și frumos și extrem de bun profesionist. Te iubesc. Este pentru unul dintre puținii prieteni adevărați pe care îi am, pentru un polițist adevărat, pentru un polițist dedicat, pentru un polițist medaliat, pentru un prieten polițist care m-a învățat să nu mai fiu dobitoc la volan. Te iubesc Negrilă, ești cu mine aici”, a spus Dorian Popa pe pagina sa Instagram.

Ionuț se afla pe motocicleta personală și era în afara programului. Martorii au spus că șoferul mașinii cu care polițistul s-a ciocnit venea de pe Bulevardul Unirii, iar la intersecția cu Bulevardul Libertății s-a produs tragedia. „Ar fi mers pe o roată, probabil nu a văzut. Mai era o maşină pe banda unu, el cred că a venit pe banda doi şi nu a văzut”, a declarat un martor. Ionuț era din Caracal și l-a urmat în carieră pe tatăl său, un polițist în cadrul Poliției Municipale Caracal, astăzi pensionar. „Brigada Rutieră a pierdut azi un profesionist! Ionuţ, colegul, prietenul, poliţistul, profesionistul a plecat într-un loc mai bun! Suntem alături de familie în această grea încercare prin care trece! Sincere condoleanţe!“, a transmis Corpul Naţional al Poliţiştilor, într-un mesaj postat pe contul de Facebook.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: