Redactia.ro
Home » Știri » EXCLUSIV Un polițist de la Brigada Rutiera a murit în urma unui accident cu motocicleta lânga Palatul Parlamentului

EXCLUSIV Un polițist de la Brigada Rutiera a murit în urma unui accident cu motocicleta lânga Palatul Parlamentului

GALERIE FOTO (4) Politist decedat in urma unui accident cu motocicleta (2)

EXCLUSIV Un polițist a murit în urma unui accident cu motocicleta lânga Palatul Parlamentului. Un accident teribil s-a produs în urmă cu câteva minnute în București. Un polițist care circula cu motocicleta a fost implicat într-un accident, în urma căruia a murit. Tragedia s-a produs în fața Palatului Parlamentului. Conform primelor informații, bărbatul în vârstă de 30 de ani, aflat în afara serviciului, nu a oprit la semafor și a intrat violent într-o altă mașină.

EXCLUSIV Un polițist de la Brigada Rutiera a murit în urma unui accident cu motocicleta lânga Palatul Parlamentului

EXCLUSIV Un polițist a murit în urma unui accident cu motocicleta lânga Palatul Parlamentului. Joi seara a avut loc o tragedie în fața Palatului Parlamentului, unde un polițist, aflat în afara serviciului a murit în urma unui accident cu motocicleta. Conform unor surse, bărbatul în vârstă de 30 de ani, ar fi mers cu motocicleta personală pe o roată, dar nu a maoioprit la semafor, moment în care a intrat violent într-o mașină, care circula pe sens opus. Polițistul lucra la Brigada Rutieră și ar fi făcut manevere nepermise pe un drum public. Medicii ajunși la fața locului l-au resuscitat pe polițist, însă aceștia nu au mai putut să îl salveze. Potrivit Brigăzii Rutiere, polițistul decedat nu a consumat alcool.

În urma accidentului, polițistul a rămas întins pe carosabil, inconștient. Ulterior, în urma impactului puternic, bărbatul a intrat în stop cardio respirator, iar medicii nu au mai avut ce să facă. Polițistul de la Brigada Rutieră a murit sub ochii colegilor lor, veniți de urgență la locul accidentului. Procurorii criminaliști ajunși în zona accidentului fac măsurători și investighează care au fost circumstanțele în care s-a produs teribilul accident . Și șoferul autoturismului izbit de motocicleta polițistului a avut nevoie de îngrijiri medicale, dar acesta se afla în afara pericolului. În acest moment, traficul rutier din zona accidentului este blocat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: