Redactia.ro
Home » Sport » Un fost fotbalist a ajuns la spital, după un accident! Este în stare gravă

Un fost fotbalist a ajuns la spital, după un accident! Este în stare gravă

Răzvan Marin, Andrea Cossu accident, Cagliari,

Andrea Cossu, fostul internațional Italian a suferit un accident grav pe o șosea din Sardinia. Oficialul clubului Cagliari, unde joacă Răzvan Marin este internat în spital starea sa fiind gravă.

Andrea Cossu, în vârstă de 40 de ani a pierdut controlul mașinii sale și a ieșit de pe carosabil, pe o șosea din Selargius. Apoi a revenit pe șosea dar s-a răsturnat de mai multe ori, apoi s-a ciocnit de un parapet. Potrivit presei din peninsulă fostul internațional Italian ar fi fost aruncat în afara mașinii sale. Managerul lui Cagliari a fost dus de urgență la spital, dar se pare că starea sa este în continuare foarte delicată. A suferit fracturi și un traumatism toracic, dar medicii sunt optimiști în privința sa. Clubul Italian a remis un comunicat postat pe contul de Twitter.

„În urma unui accident rutier, managerul rossoblù Andrea Cossu este internat la spitalul ‘Brotzu’ din Cagliari. Supus examinărilor și terapiilor, starea sa este stabilă. Haide Andrea, suntem cu toții cu tine!”, se arată în comunicatul echipei lui Răzvan Marin.

Cine este Andrea Cossu
Andrea Cossu a jucat pe postul de mijlocaș ofensiv. Și-a început cariera la Olbia. Apoi a evoluat la mai multe echipe Verona, Lumezzane, Torres și Cagliari. Fostul fotbalist din Sardinia a fost convocat de două ori la naționala Italiei. 270 de jocuri, 12 goluri și 58 de assist-uri a adunat fostul internațional italian în cele aproape 500 de meciuri în care a jucat.

Răzvan Marin ar putea rămâne fără antrenor

Răzvan Marin ar putea rămâne fără antrenorul care l-a adus la Cagliari , Eusebio Di Francesco. Acesta ar putea fi demis după al treilea eșec la rând. Italienii au pierdut, 0-1 cu Torino, și au adunat un singur punct în ultimele 10 runde din Serie A. Cagliari nu a mai învins pe nimeni din noiembrie anul trecut, iar șefii clubului anunță o ședință în care vor decide soarta antrenorului .

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: