Redactia.ro
Home » Știri » Polițistul din Craiova acuzat că a corupt sexual o tânără de 13 ani, a fost declarat erou local

Polițistul din Craiova acuzat că a corupt sexual o tânără de 13 ani, a fost declarat erou local

A corupt sexual o tânără de 13 ani. Agentul de poliție din Craiova acuzat că a întreținut relații sexuale cu o fată de 13 ani, a fost declarat erou local, după ce și-a riscat viața pentru a salva din flăcări un bătrân.

Polițistul din Craiova acuzat că a corupt sexual o tânără de 13 ani, a fost declarat erou local

Polițistul din Craiova, Alexandru Bogdan care este acuzat că a corupt sexual o fată de 13 ani, timp de doi ani, a fost declarat verbal eraou local, la începutul acestui an. Potrivit vicepreședintelui Sindicatul Europol Dolj, omul legii și-a riscta viața pentru a salva un bătrân dintr-un incendiu.

Agentul de poliție Alexandru Borcea, a fost primul care a ajuns la fața locului, iar în momentul când a văzut flăcările, nu a mai ținut cont de foc, și a intrat în cassa unde se afla un bătrân. Acesta și-a riscat viața și l-a salvat pe bătrân.

Agentul de poliție a fost arestat preventiv

Alexandru Borcea a fost arestat preventiv după ce autoritățile l-au bănuit că timp de doi ani de zile a întreținut relații sexuale cu o tânără de 13 ani, din centrul de plasamant din Segarcea. Conform procurorilor DIICOT, cei doi s-au cunoscut după ce adolescenta i-a cerut o țigară, iar agentul i-a cerut Facebook-ul, după care au păstrat legătura.

Polițistul și fata de 13 ani au întreținu relații sexuale în apartamenul părinților agentului și în mașină.

„Cu acest prilej, inculpatul realizează o serie fișiere foto și video cu caracter sexual explicit, atât reprezentând momentul în care întrețineau relații sexuale, cât și prin fotografierea persoanei vătămate dezbrăcată. De asemenea, inculpatul i-a solicitat realizarea și trimiterea unor fotografii cu același conținut. Cu prilejul percheziției informatice efectuate în cauză și accesului la adresa de e-mail folosită de inculpat au fost găsite astfel de fișiere foto și video datate februarie-august 2019”, au anunțat procurorii DIICOT.

Ulterior, polițistul și-a dat demisia din poliția și a fost arestat preventiv. În anul 2017, acesta a divorțat de soția sa, cu care are un copil de șase ani.

Citeste si:O graviduță a mers la doctor pentru o ecografie de rutină. Doctorița s-a schimbat la față

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini