Redactia.ro
Home » Sport » Poștăriță Nela merită tot respectul! A devenit vicecampioană balcanică cu un record: „Am făcut antrenamente pe câmp…”

Poștăriță Nela merită tot respectul! A devenit vicecampioană balcanică cu un record: „Am făcut antrenamente pe câmp…”

Poștărița Nela din Simeria are o poveste de apreciat. Aceasta a devenit vicecampioană balcanică cu un record. Întregul ei parcurs a fost povestit cu amănunte, chiar de reprezentanții Poștei Române.

Poștărița Nela, vicecampioană balcanică cu un record

Marinela Szekely este poştăriţă în Simeria, în judeţul Hunedoara, a devenit vicecampioană balcanică la Campionatul Balcanic Masters de la Salonic şi a reuşit să bată un record naţional din 1997. Povestea ei este demnă de admirat și apreciat, căci s-a antrenat așa cum a putut, pe câmp, pe stradă sau la ea acasă, cu aparate improvizate.  În ciuda acestor lucruri, Nela nu s-a dat bătută și a continuat să lupte pentru visul ei. Astfel, poștărița a reuşit să ajungă pe podium la campionatul balcanic de la Salonic, Grecia.

Povestea poștăriței Nela

Întreaga ei poveste a fost făcută publică pe pagina de Facebook – Poșta Română. Acolo, Nela a primitfoarte multe mesaje frumoase, pline de felicitări, din partea internauților.

Felicitări, Nela Shino, că ai reprezentat atât de frumos România la Campionatul Balcanic Masters de la Salonic (Grecia)! Suntem mândri și ne lăudăm cu tine că ești noua noastră vicecampioană balcanică la proba de marș! Știm cât ai muncit zi de zi, și nu neapărat pentru premiu, ci pentru că așa ești tu: serioasă, echilibrată și profesionistă.

Vă mai spunem că poștărița noastră, Marinela Szekely din Simeria, Hunedoara – Nela, zisă între prieteni – a bătut inclusiv recordul național din 1997. Respectiv, a scos la Salonic 29 de minute și 32 de secunde de marș/ 5000 de metri/ categoria de vârstă 40 – 44 de ani, față de 30 de minute și 55 de secunde, vechiul record. A concurat cu sportivi profesioniști de atletism, cu toții premiați și la alte campionate naționale. Luna trecută, Nela a câștigat și Marșul Factorilor Poștali, proba feminină.

„Eu nu am lucrat la sală. Am făcut antrenamente pe câmp, pe stradă și acasă, improvizând aparate. De pildă, acasă lucram cu bușteni în mână. M-am antrenat câte 3 ore pe zi, mobilitate, abdomen, câte 1000 de flotări și 1000 de genuflexiuni. Poate că sunt un pic necăjită că nu am luat locul I, dar în același timp am o mare bucurie că am reușit să bat recordul din 1997. Vreau ca data viitoare să-mi bat propriul record. A contat că m-a susținut toată lumea, orașul meu, Poșta Română, colegii, familia”, ne-a declarat Nela. A contat și că unii au criticat-o sau au descurajat-o, spune ea, dar într-un cu totul alt sens. Piedici ca acestea pe Nela nu o sperie, ba dimpotrivă, o ambiționează să dea tot ce are mai bun”, se arată în postarea de pe Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini