Redactia.ro
Home » Sport » Povestea arbitrului israelian care va deveni femeie

Povestea arbitrului israelian care va deveni femeie

operație de schimbare de sex, arbitru, israel, Sagi Berman

Sagi Berman este unul dintre cei mai cunoscuți centrali din Israel. Într-o conferință de presă acesta a anunțat că își face operație de schimbare de sex.
Sagi Berman, în vârstă de 26 de ani își va spune Sapir și a anunțat că de acum încolo lumea trebuie să i se adreseze ca unei femei. Procedurile medicale de schimbare de sex vor dura aproximativ 3 ani, dar Sapir are deja propriul vestiar unde se schimbă pentru meciuri.

„Mama spune că sunt o fată frumoasă. De când eram copil mă consideram fată, dar mă simțeam fată numai când eram singură. Nu am mai putut aștepta, am hotărât să-mi schimb sexul ”, a declarat arbitrul la conferința de presă.

Sagi Berman va face operație de schimbare de sex și a început deja tratamentul special cu hormoni. La conferința de presă, Sagi a fost susținută de Ronit Tirosh, președintele CCA, și directorul general al federației, Yariv Teper. De asemenea aceasta a declarat că și familia îi respectă decizia și o susțin.

Sagi, singura femeie arbitru din prima ligă

„Voi fi singura femeie arbitru în prima ligă. Visul meu este să ajung arbitru internațional. De când eram copil mă consideram fată, dar mă simțeam fată numai când eram singură. Nu am mai putut aștepta, am hotărât să-mi schimb sexul și, după o discuție cu părinții, le-am povestit totul șefilor de la arbitraj, care mi-au spus că pentru ei contează doar calitatea arbitrului și îmi respectă decizia”, a mai spus Sagi.

Sagi a declarat că nu va fi deranjată dacă va fi insultată de suporterii din tribune. De asemenea, arbitrul a povestit că există deja fotbaliști care i se adresează ca unei femei. Berman va arbitra duminică partida Beitar Ierusalim – Hapoel Haifa.
Acesta nu este singurul caz din fotbal. În 2018, un arbitru britanic, Nick Clark a făcut operație de schimbare a sexului și a devenit Lucy Clark.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: