Redactia.ro
Home » Monden » Îți amintești de transsexualul Naomi? Iată ce face și unde se află în prezent

Îți amintești de transsexualul Naomi? Iată ce face și unde se află în prezent

GALERIE FOTO (2)

Transsexualul Naomi a fost unul dintre cele mai spumoase personaje, din lumea showbiz-ului, în urmă cu mulți ani. Ținea primele pagini alte tabloidelor și isca mereu controverse. Iată ce face și unde se află în momentul de față.

Îți amintești de transsexualul Naomi? Iată ce face și unde se află în prezent

De mai bine de cinci ani, transsexualul Naomi a părăsit România. De Florii, a împlinit 44 de ani. În prezent, este stabilit în Elveția unde are o altă viață.

Transsexualul Naomi, declaraţii şoc despre o vedetă de la noi. "E homosexual. Ne-am dus şi am luat amândoi câte un MICROFON în gură"

În Elveția, Naomi nu mai este în lumina reflectoarelor. Este cameristă într-un hotel de patru stele din țară Artista și spune că atinge recordul de 7 minute în aranjarea unui pat. Pentru munca sa, Naomi încasează lunar 1.700 de franci elvețieni. Din aceștia 1.200 se duc pe chirie. Precizează cum la un moment dat, într-o cameră de hotel, a dat peste un portofel de 10.000 de franci. A refuzat gândul de a se bucura de bani și l-a predat imediat la recepție.

IL MAI ȚINEȚI MINTE PE TRANSSEXUALUL NAOMI MOLDOVAN? CUM ARATĂ ȘI CU CE SE OCUPĂ ACUM, LA 42 DE ANI

”Sunt cameristă, la un hotel de patru stele, angajații sunt împărțiți, eu mă ocup de paturi și de chiuvete, am un record personal de 7 minute în aranjarea patului. La final, transform două prosoape în flori. Câștig bine, 1.700 de franci elvețieni, dar 1.200 îi dau pe chirie. Am găsit, în urmă cu o săptămână, într-una dintre camere, un portofel burdușit cu 10.000 de franci, carduri, acte. L-am predat la recepție.”, a declarat Naomi, potrivit playtech.ro.

Transexualul Naomi: "Mi s-au marit sanii"

Naomi nu a renunțat la ideea de a-și face operație de schimbare de sex

De 21 de ani, Naomi ia tratament hormonal pentru a-și putea face o operație de schimbare de sex. Vrea să meargă în Anglia pentru a trece prin întreaga procedură, care va costa 40.000 de euro. De altfel, demontează zvonurile potrivit cărora și-a pus silicoane.

”Voi face intervenția chirurgicală cât de curând, nici nu mai aștept să treacă pandemia, dar nu în Thailanda, cum intenționam, unde costă doar 10.000 de euro, ci în Anglia, unde chiar dacă plătesc mai mult, adică 40.000 de euro, măcar nu există mari riscuri. Ca cineva să poată face această operație, trebuie mai întâi să ia un tratament hormonal, timp de câțiva ani, eu îl fac de 21 de ani. Așa mi-au crescut și sânii, nu mi-am pus silicoane”, a mai povestit vedeta.

Transsexualul Naomi și-a pus silicoane. În așteptarea audițiilor pentru Britain's Got Talent, a început să ia lecții de canto

De ce a plecat Naomi din România

Naomi s-a născut bărbat, dar dintotdeauna a spus că s-a simțit femeie. Aparițiile sale în public au fost mereu cu perucă, machiaj și îmbrăcat asemeni unei femei. A avut dezamăgiri de-a lungul timpului după ce a participat de mai multe ori la Eurovision, dar fără să ajungă să reprezinte țara peste hotare, așa cum și-a dorit. Ba chiar a încercat să ia parte de 13 ori la Festivalul Mamaia, dar nu a reușit să câștige marele premiu. Drept urmare transsexualul a cedat și a încercat de două ori să se sinucidă. Și-a tăiat venele și a luat un pumn de medicamente. Sătulă că românii și-au format o părere negativă despre ea, Naomi a ales să părăsească țara.

Naomi vrea sa reprezinte Romania la Eurovision! S-a inscris la preselectie cu patru piese! VIDEO - ADPM

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: