Redactia.ro
Home » Monden » Florin Ristei plănuiește s-o ceară în căsătorie pe Naomi Hedman? Mărturisirea artistului: „Am găsit un inel”

Florin Ristei plănuiește s-o ceară în căsătorie pe Naomi Hedman? Mărturisirea artistului: „Am găsit un inel”

GALERIE FOTO (5) Florin Ristei plănuiește s-o ceară în căsătorie pe Naomi Hedman_

Florin Ristei plănuiește s-o ceară în căsătorie pe Naomi Hedman? Florin Ristei trăiește o poveste de dragoste ca-n filme alături de frumoasa Naomi Hedman. După ce s-au văzut și s-au plăcut, cei doi au decis să-și trăiească iubirea, indiferent de ce crede lumea. Mai mult, se pare că Florin ar avea gânduri serioase cu modelul londonez.

Florin Ristei plănuiește s-o ceară în căsătorie pe Naomi Hedman?

Florin Ristei plănuiește s-o ceară în căsătorie pe Naomi Hedman? Norocul pare că i-a surâs artistului Florin Ristei. Acesta are succes atât pe plan profesional, cât și pe plan sentimental. În prezent, cântărețul este noul jurat al emisiunii pe care a câștigat-o în urmă cu șapte ani, X Factor. Tot în cadrul aceluiași show, Ristei a cunoscut-o și pe actuala sa iubită, modelul Naomi Hedman, care a participat în cel de-al nouălea sezon al emisiunii. Venită din Londra, Naomi a făcut furori pe scena X Factor, cei care i-au dat primul vot de încredere au fost prezentatorii Răzvan și Dani. Totuși, când a urcat pe scenă, aceasta nu i-a impresiona pe cei patru jurați, dar Naomi a mai cerut o șansă pentru a-și demonstra talentul, iar Ristei a fost cel care s-a oferit să o sprijine într-un duet pentru cea de-a doua piesă. Din fericire, Naomi a mers mai departe în grupa Deliei în Bootcamp, în urma căruia a plecat, după ce nu a primit scaunul.

Florin Ristei și Noemi Hedman se pregătesc să facă pasul cel mare?

Ei bine, după eliminarea modelului, Ristei și Naomi s-au întâlnit și s-au plăcut. Cu toate că până acum Ristei nu a avut noroc în dragoste, se pare că de această dată, situația devine din ce în ce mai serioasă. Deși relația lor a fost ascunsă, acum cei doi se iubesc în văzul tuturor și nu se feresc să publice fel și fel de imagini, apreciate de apropiații și fanii lor.

Totuși, oare este posibil să ca Ristei să plănuiască să o ceară în căsătorie pe Naomi Hedman? Florin Ristei, râvnitul burlac din showbiz-ul românesc are acum o relație frumoasă și pare că este pregătit să facă marele pas. În cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, acolo unde este coprezentator, Ristei a făcut o declarație neașteptată. Artistul a precizat că nu a cerut în căsătorie nicio fatp, dar, că nu este momentul pierdut. Întrebat cum va lua măsura inelului perfect pentru a o cere în căsătorie pe cea care îi va deveni soție, cântăreațul a mărturisit că a dar prin casă peste un inel, dar nu a dat mai multe detalii, lăsând loc de interpretări. ”Nu (nr. am dat niciun inel)! Odată am luat mărimea cu o ață, în joacă. Și săptămâna trecută făceam curat prin casă și am călcat pe ceva și zic: uite, și-a scăpat cineva un nasture. Ce crezi, era un inel pe jos. Din greșeală am călcat și tot din greșeală l-am băgat sub pat”, a spus Florin Ristei în emisiunea ”Neatza cu Răzvan și Dani”. Se pare că Florin Ristei își dorește să se căsătorească, dar momentan nu se grăbește să ia măsuri perfecte pentru un inel de logodnă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: