Redactia.ro
Home » Știri » Un cunoscut luptător de wrestling și-a făcut operație de schimbare de sex. Cum a reacționat soția lui

Un cunoscut luptător de wrestling și-a făcut operație de schimbare de sex. Cum a reacționat soția lui

Un cunoscut luptător de wrestling și-a făcut operație de schimbare de sex. El a decis să nu mai asculte părerile celor din jur și s-a transformat în femeie. Asta în condițiile în care este căsătorit și are o familie. Cum a reacționat soția acestuia la aflarea veștii?

Un cunoscut luptător de wrestling și-a făcut operație de schimbare de sex. Cum a reacționat soția lui

Un cunoscut luptător de wrestling și-a făcut operație de schimbare de sex. El are 42 de ani și este căsătorit. Până de curând, nu a avut curajul să-și mărturisească orientarea, dar și-a luat inima în dinți și, în cele din urmă, s-a transformat în femeie, transmite cancan.ro.

Este vorba despre Tyler Reks, un uriaș de doi metri care s-a făcut remarcat în competiții precum: ”Raw”, ”SmackDown” și „WrestleMania”. El spune că și-a ținut ascunsă ascunsă multă vreme dorința de a deveni femeie. Soția, restul familiei, dar și prietenii apropiați l-au sprijinit în a face acest pas important din viața lui.

„Aceasta e o latură a mea pe care am ținut-o ascunsă multă vreme. Acum, însă, pot arăta lumii cine sunt. Au fost 8 luni foarte dificile, cele mai grele din viața mea, în care a trebuit să mă confrunt cu transformarea. Priscilla, soția mea iubitoare, familia și prietenii cei mai apropiați mă acceptă așa cum sunt. Susținerea lor înseamnă mai mult decât orice pentru mine”, a declarat transgenderul.

Tyler Reks: ”La zece ani probam hainele mamei”

Încă din copilărie, luptătorul de wrestling și-a dat seama că este diferit de restul lumii. De teamă că va fi judecat, își amintește că atunci când avea 10 ani, se strecura în dulapul mamei sale și îi proba din haine.

„Când aveam 10 ani și părinții nu erau acasă, mă strecuram în dulapul mamei și îi probam hainele. Mă simțeam bine. Am suprimat aceste porniri până acum, din cauza prejudecăților societății, știind că oamenii nu mă vor accepta așa”, a mai spus luptătorul de wrestling.

Tyler Reks este mulțumit de schimbarea pe care a făcut-o și spune că îi va sfătui și pe cei care simt că au o altă orientare, să nu renunțe la a face și ei o schimbare. Le va o oferi drept exemplu, povestea sa.

„Știu că există mii de femei transgender, bărbați transgender, trec prin același proces prin care am trecut și eu și nu au avut sprijinul meu. Promit că voi împărtăși povestea mea și voi fi 100% transparentă, deoarece există mereu o luminiță la capătul tunelului, o rază de speranță. Văzându-mă pe mine, pot spune: Da, și eu pot face asta!”, a mai declarat Tyler Reks.

Tyler Reks se simte foarte bine acum în pielea sa și se bucură, în continuare de clipele alături de soția sa, Priscilla. Se pozează împreună, iar Tyler se îmbracă și se machiază precum o femeie.

Pentru a face o operație de schimbare de sex nu este ușor. Trebuie parcurși mai mulți pași, deoarece are loc o schimbare hormonală, de atfel, spun specialiștii. Pentru a te asigura că iei o decizie bună trebuie să mergi la psiholog, psihiatru și endocrinolog.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: