Redactia.ro
Home » Stil de viață » Povestea care a emoționat până la lacrimi. Ce i-a spus soțul soției pe patul de moarte

Povestea care a emoționat până la lacrimi. Ce i-a spus soțul soției pe patul de moarte

Povestea care a emoționat tot internetul! Doi bătrâni au purtat un dialog care i-a făcut pe mulți să plângă. Ce a putut să îi spună soțul soției sale și care a fost dorința ei.

O poveste de iubire impresionantă

Povestea vieții a doi bătrâni încă îndrăgostiți a impresionat o țară întreagă. Femeia se afla pe patul de moarte, iar soțul ei a vrut să cheme medicul. Ea știa că se va stinge și l-a rugat să nu facă asta, ci să o țină de mână și s rememoreze toate amintirile pe care le au și clipele trăite împreună. Dialogul este unul impresionant și arată că doi oameni încă pot fi îndrăgostiți chiar și la bătrânețe.

Ea a spus: „Nu chema doctorul, vreau să dorm liniștită, cu mâna ta într-a mea. „”

El i-a vorbit despre trecut, cum s-au cunoscut, primul ei sărut. Nu au plâns, au zâmbit. Nu au regretat nimic, au fost recunoscători. Apoi ea a repetat ușor: „Te iubesc pentru totdeauna” și el i-a întors cuvintele, i-a dat un sărut blând pe frunte. A închis ochii și a adormit liniștită cu mâna lui pe a ei.
Iubirea este cel mai important lucru pentru care am venit pe lume doar cu iubire și plecăm doar cu iubire. Profesie, carieră, cont bancar… bunurile noastre sunt doar instrumente, nimic mai mult. Totul rămâne aici. Iubește, nimic nu este mai important în viața ta…„, a fost relatarea dialogului celor doi.

Povestea emoționantă a lui Beni, băiatul crescut de familia lui Culiță Sterp

Sora lui Culiță Sterp a încărcat pe youtube un videoclip în care Beni vorbește despre viața sa. Internauții au fost impresionați până la lacrimi de povestea băiatului. Beni venea acum ceva timp să îi ajute la treburi gospodărești și la magazinul mamei Geta. Văzând că Beni este un băiat cu bun simț și cu suflet curat, familia Sterp l-a invitat în casă și i-au spus că poate sta oricât de mult își dorește. Beni a fost primit cu brațele deschise de familia Sterp și acesta ăi apreciază și îi iubește ca pe părinții lui.

El a fost acum vreo doi ani aproximativ la noi, când am avut nevoie să stea câteva zile cu câțiva berbeci. După o săptămână l-am dus înapoi la el acasă, în oraș. El nu provine dintr-o familie cu condiții. Stătea doar cu mama lui și cei șapte frați. Între timp, noi ne-am mai întâlnit în oraș și mă tot întreba când mai vine la noi. Nu a mai fost până anul ăsta, înainte de Paște. Beni tot venea la mine la magazin și îmi zicea că vrea să ne ajute. Mi-a venit ideea să vină Beni și să stea cu oile. A fost foarte fericit. La ora la care ne-am dat întâlnire a și venit. Mergea în fiecare zi cu oile, doar să se uite de ele.

După vreo 10 zile, noi i-am dat niște bănuți și i-am zis să se ducă din nou acasă. Trebuia să plece acasă, era înainte de Paște și el a zis că vrea să stea cu noi. Am fost la părinții lui și i-am zis că o să stea cu noi de Paște. A venit, după care mama mai zicea dacă îl ducem pe Beni acasă. El a dat de înțeles că vrea să rămână la noi. I-am zis că poate să stea la noi cât vrea el.„, a povestit sora lui Culiță Sterp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini