Redactia.ro
Home » Stil de viață » Povestea de dragoste dintre doi tineri a devenit virală în întreaga lume. A pedalat țări întregi pentru a ajunge la iubita sa

Povestea de dragoste dintre doi tineri a devenit virală în întreaga lume. A pedalat țări întregi pentru a ajunge la iubita sa

GALERIE FOTO (6) Poveste de dragoste virala

Povestea de dragoste dintre doi tineri a devenit virală în întreaga lume. Un tânăr indian și o suedeză s-au îndrăgostit, iar povestea lor de iubire a devenit subiect de carte, ulterior devenind cunoscută în întreaga lume. Bărbatul i-a căzut cu tronc o turistă, după care a decis să pedaleze din India până  în Suedia pentru a fi alături de ea. Ce s-a întâmplat după 40 de ani, cu povestea lor de dragoste.

Povestea de dragoste dintre doi tineri a devenit virală în întreaga lume. A pedalat țări întregi pentru a ajunge la iubita sa

Povestea de dragoste dintre doi tineri a devenit virală în întreaga lume. Un indian s-a îndrăgostit de o turistă, fiind dispus să călătorească din India în nordul Europei, în Suedia. Povestea lor de dragoste a devenit virală în întreaga lume. În 1975, Charlotte Von Schedvin avea 20 de ani când l-a cunoscut pe P.K. Mahanandia, în vârstă de 24 de ani. Aceasta se afla în vacanță în India și s-a oprit în fața tânărului, pentru a-i face un portret, iar atunci a fost momentul în care s-au îndrăgostit reciproc. De atunci, povestea lor de dragoste a inspirat un scriitor suedez să scrie un roman. Cartea se numește  “Bărbatul care a pedalat din India în Europa pentru dragoste”, iar povestea lor de iubire a devenit cunoscută.

Într-un interviu, Charlotte și Mahanandia au povestit că s-au cunoscut în urmă cu mai bine de 40 de ani. Charlotte a plătit 10 rupi pentru ca P.K să-i facă portretul. “Am văzut o tânără cu păr lung, blond și ochi mari albaștri. Mi-am spus că arată ca un înger”, și-a amintit Mahanandia. Acesta a spus că a fost extrem de emoționant, iar mâinile îi tremurau în fața ei. Mai mult, P.K a spus că cei doi au fost predestinați, pentru că un astrolog i-ar fi spus că soția sa va fi dintr-o țară străină și că va fi din zodia taur. „Știam că am fost predestinați. I-am spus că va fi soția mea și apoi m-am speriat că ar putea să meargă la o secție de poliție din apropiere”, continuă el.

A pedalat din India până în Suedia

Cu toate astea, Charlotte a fost și ea la fel de impresionată, iar la trei săptămâni distanță s-au căsătorit în satul indianului. Ulterior, tânăra a trebuit să plece în Suedia, dar el nu a avea bani de bilet, așa că a plecat doar ea. Cei doi au păstrat legătura prin scrisori  timp de aproape un an, după care P.K  și-a cumpărat o bicicletă și a pedalat din India până în Suedia.

Potrivit Dailynews.ro, bărbatul a plecat la drum cu aproape 80 de dolari și cu pensulele de pictat. Călătoria pentru a ajunge la soția sa, nu a fost una deloc ușoară. În capitala afgană Kabul, P.K a donat sânge pentru a primi bani de mâncare. După patru luni, călătoria de 11.000 kilometri s-a sfârșit. Mahanandia a ajuns la Gotenburg, unde era așteptat de Charlotte. De atunci, cei doi formează o familie, iar P.K a devenit profesor de desen în Suedia. Au doi copii împreună, Emelia, de 31 de ani și Karl-Siddhartha, în vârstă de 29 de ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: