Redactia.ro
Home » Monden » Povestea de viață a Cristinei Joia. Cum s-a întors din SUA și a înfiat un copil

Povestea de viață a Cristinei Joia. Cum s-a întors din SUA și a înfiat un copil

cristina joia

Cristina Joia, designerul de la Visuri la Cheie care a fost bătută în aceste zile de o femeie, are o poveste de viață interesantă.  Ea a studiat în SUA, acolo unde a și locuit timp de opt ani, dar la un momenta dat s-a întors în țară, pentru că s-a îndrăgostit de un băiat. Relația lor nu a durat mult, dar Cristina l-a cunoscut pe soțul ei cu care și-a dorit să înfieze un copil. Doar că…nu a fost așa ușor.

Cristina Joia a adoptat un copil

Cristina Joia, designerul de la Visuri la Cheie are o poveste de viață interesantă. Ea a studiat în SUA, dar după opt ani s-a întors în țară pentru că s-a îndrăgostit. Doar că…nu a durat prea mult relația. La scurt timp l-a cunoscut pe soțul ei, cu care și-a dorit un copil. Dar …nu au reușit decât să adopte unul. Ea a povestit într-un interviu cât de greu i-a fost.

Cristina Joia a spus că cei de la plasament nu au sfătuit-o să adopte un copil, pentru că unii dintre ei nu sunt sănătoși.  Dar, Cristina și soțul ei nu au renunțat.

Dar m-am îndrăgostit, ne-am căsătorit și când am încercat corpul meu a zis pardon! Și au urmat câțiva ani în care am tot așteptat, sperat, dorit, nu aș zice că am trecut printr-o depresie, a fost o perioadă bulversantă pentru mine: treceam din clinică în clinică, în Ungaria, Austria, România, devenisem un soi de cobai pentru teste medicale. La un moment dat ne-am oprit și am zis că nu aveam nici eu, nici soțul meu, ego-ul de a avea copilul născut de mine. Andrei este mai bine decât dacă îl făceam eu, jur!

Realitatea este că noi am ajuns la direcția de specialitate din București, cu intenția de a adopta un copil. Dar ne-au descurajat cei de acolo. Ne-au zis clar: „de ce țineți neapărat să adoptați? Noi nu avem copii sănătoși! Avem copii care vin de la prostituate care s-au drogat ori au fost bătute de peștii lor. Sunteți tineri, frumoși, nu mai bine mergeți acasă și vă luați un cățel?”, a povestit Cristina Joia pentru life.ro.

Și au făcut bine că nu au renunțat. Într-o dimineață, au primit un apel și când au văzut poza unui băiețele pe nume Andrei, și-au dat seama că poate fi copilul lor. Cristina a mărturisit că Andrei era la început un copil descurajat.

Într-o dimineață a venit telefonul. Așteptarea se scurtează când tu nu ai pretenții. Adică, din ce am văzut noi la școala de părinți, sunt oameni care bifează în formular că nu vor să fie de etnie, să fie fetiță, culoarea ochilor, culoarea părului și așa mai departe. Noi nu am avut nicio pretenție. Un singur lucru nu voiam: probleme psihice grave, adică ceva ce nu pot eu repara cu doctori, dragoste și efort. În rest, putea fi verde cu picățele. Deci, așteptarea se reduce în momentul în care tu realmente îți dorești să devii părinte, fiindcă părinte nu te naști sau dai naștere. Părinte devii cu fiecare zi de dragoste împărtășită cu copilul tău.

Iar când a venit poza lui Andrei și i-am văzut ochii am știut că el este copilul nostru. Acest copil, până la 3 ani nu văzuse o bucățică de carne, ne-a confirmat doctorul, ori o banană, de ananas nu mai vorbesc. Doar mâncare de cartofi văzuse până atunci. Nu știa pe unde să se urce pe tobogan. El știe acum toate lucrurile astea, știe că a fost adoptat, fiindcă ni s-a părut că este dreptul lui să începem această relație onest și să știe tot adevărul”, a mai spus Cristina Joia.

Cristina Joia este implicată zilele acestea într-un scandal. Ea a ajuns cu nasul spart la spital după ce o femeie a lovit-o într-un magazin. Asta pentru că designerul i-a spus că a parcat pe trecerea de pietoni.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: