Redactia.ro
Home » TV » Ce le-a răspuns jurnaliștilor agresoarea Cristinei Joia când au pus-o să-și justifice fapta

Ce le-a răspuns jurnaliștilor agresoarea Cristinei Joia când au pus-o să-și justifice fapta

GALERIE FOTO (2) Ce le-a răspuns jurnaliștilor agresoarea Cristinei Joia

Agresoarea designerului de la Visuri la Cheie a fost identificată și audiată de poliție. Ștefania A. în vârstă de 32 de ani susține că a lovit-o pe Cristina Joca pentru că aceasta i-ar fi rupt ștergătorul de la mașină și ar fi înjurată pentru că a parcat în fața magazinului.

Ce le-a răspuns jurnaliștilor agresoarea Cristinei Joia când au pus-o să-și justifice fapta

Cristina Joia, unul dintre designerii emisiunii Visuri la Cheie, a fost agresată fizic în urmă cu câteva zile de o femeie într-un supermarket. Aceasta s-a ales cu nasul spart, fiind trasnsportată de urgență la spital și operată. Ulterior, oamenii legii au identificat-o pe agresoare, care a fost dusă la audieri. În fața sediului, jurnaliștii au așteptat-o pentru a le răspunde la întrebări.

– Ce s-a întâmplat?
Mi-a rupt ștergătorul de la mașină.

– Asta a justificat să fiți atât de violentă?

Nu sunt violentă.

– De ce ați lovit-o atât de puternic?

Am lovit-o pur și simplu. Nu atât de puternic. I-am dat un pumn într-adevăr.

– De ce ai lovit-o?

Pentru că mi-a rupt ștergătorul de la mașină, m-a înjurat. M-a făcut țigancă.

– Și soluția este să o lovești?

Nu, nu asta este soluția.

Acestea au fost declarațiile Ștefaniei A. în vârstă de 32 de ani. Femeia va fi acuzată de infracțiunea de loviri și alte violențte pentru care riscă până la cinci ani de închisoare. Potrvit Știrile Protv, Cristina Joia a mers la poliție să depună plângere penală împotriva celei care a lovit-o atât de puternic sâmbătă după-amiaza. În prezent, victima se află la spital, susținând că se teme să mai meargă pe stradă din cauza acestui eveniment. „Dacă mi-ar fi dat un simplu pumn, nu ar fi fost atât de grav. Sunt practic tăiată şi oasele din interior secţionate. Doar pentru că i-am spus că nu parchează cum trebuie. Acum îmi e teamă, mă gândesc că o să merg pe stradă şi o să afle că…. am început să fim conduşi de clanuri de interlopi şi să îţi fie frică pentru să iei poziţie în ceva ce crezi. Nu mi se pare normal să nu mai mergi doi metri şi să parchezi regulamentar”, a declarat Cristina Joia.

Cristina Joia are nasul spart

Cristina Joia a trecut sâmbătă printr-un eveniment neplăcut după ce a fost agrsată fizic într-un magazin din Capitală. Agresoara ar fi venit în spatele și într-o fracțiune de secundă a lovit-o cu un obiect dur în față. Realizatoarea Tv s-a ales cu o ruptură de piramidă nazală în urma loviturii, iar medicii de la spitalul Bagdasar Arseni au operat-o de urgență. Se pare că incidentul a pornit după ce Cristina i-a reproșat agresoarei că a blocat și trecerea de pietoni și intrarea în magazin. După ce a înjurat-o, femeia s-a întors în magazin unde a lovit-o pe neașteptate, pe Cristina Joia.

Șocant este faptul că victima nu a fost ajutată de nimeni, iar totul s-a petrecut cum ochii angajatelor de la supermarket. “Am sunat singură la ambulanță, timp în care un domn a sunat la poliție. Am ajuns la spital și am fost operată de urgență pentru că aveam piramida nazală spartă. Acum sunt în continuare în spital, iau calmante pentru durere și aștept ca medicii să-mi spună că este totul în regulă. Încă nu-mi vine să cred ce mi s-a întâmplat, dar mi-am mai revenit din șoc”, a declarat Cristina Joia.

Cristina Joia a fost agresata

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: