Redactia.ro
Home » Știri » Povestea dintre Vulpița și Viorel a luat sfârșit. Vulpița a ales să spună lucrurilor pe nume

Povestea dintre Vulpița și Viorel a luat sfârșit. Vulpița a ales să spună lucrurilor pe nume

vulpita si viorel

După plecarea din casa lui Viorel Stegaru, Vulpița a încercat să își reconstruiască viața de la zero. Chiar dacă a încercat din nou să găsească dragostea alături de alt bărbat, încercarea ei nu a fost răsplătită cu succes. Relația sa cu acest nou partener a ajuns la final, iar acum tânăra s-a întors în casa părintească, refuzând să mai aibă de-a face cu tatăl copiilor ei. Decizia radicală a Vulpiței marchează un nou capitol în povestea sa.

Decizia Vulpiței marchează un nou capitol în povestea sa

Timp de o perioadă, Vulpița și Viorel Stegaru au constituit unul dintre cuplurile cele mai discutate și controversate din România. Povestea lor a fost expusă public, iar mulți și-au dorit ca cei doi să își rezolve neînțelegerile și să construiască o familie fericită. Cu toate acestea, dragostea dintre ei s-a risipit, iar acum au ajuns în puncte opuse și evită să mai aibă legături între ei.

După despărțirea de Viorel Stegaru, Vulpița a încercat să își refacă viața alături de un alt bărbat. Chiar dacă lucrurile păreau promițătoare între ei și au încercat să își clădească un viitor în străinătate, povestea lor nu a avut un final fericit. Despărțiți, Vulpița s-a întors în țară, lăsându-i pe copii în grija lui Viorel Stegaru. Cu toate că legătura cu cei mici îi unește, cei doi par să fi rupt orice legătură între ei.

Final de povestea între Vulpița și Viorel

Întrebată recent în mediul online despre relația sa cu Viorel, Vulpița a răspuns sincer. Ea a confirmat că a divorțat și că acum este o femeie singură și liberă.

Viorel Stegaru nu a făcut excepție și el a confirmat divorțul în trecut, exprimându-și dezamăgirea față de conduita fostei sale partenere. În timpul procesului de divorț, Viorel a arătat că este profund afectat de atitudinea Vulpiței, acuzând-o inclusiv că îl minte în legătură cu copiii lor.

Așadar, acest anunț marchează finalul unei povești tumultuoase între cei doi, lăsând în urmă amintiri și lecții de viață.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: