Redactia.ro
Home » Stil de viață » Povestea emoționantă a gemenilor din Bacău. Tatăl lor a murit în ziua de Crăciun, iar ei au un singur vis

Povestea emoționantă a gemenilor din Bacău. Tatăl lor a murit în ziua de Crăciun, iar ei au un singur vis

Povestea emoționantă a celor doi frați gemeni din Bacău a stârnit lacrimi printre români. Tatăl celor doi, Preotul Cerbu s-a stins din viață chiar în ziua de Crăciun, iar cei doi frați au rămas în grija mamei îndurerate. Ei au un singur vis pentru care luptă zi de zis. Iată care este dorința celor doi.

Gemenii din Bacău vor să îi calce pe urme tatălui

Sebi și Alexandru au doar 15 ani, dar știu deja care este visul lor. Cei doi frați gemeni își doresc să îi calce pe urme tatălui lor ce a plecat spre ceruri și să devină preoți. Fratele lor mai mare, Ștefan are 22 ani și deja studiază la Facultatea de Teologie. Mama celor trei băieți, Gabriela Cerbu este profesoară de Limba și Literatura Română. Femeia a povestit că a fost susținută moral de copiii ei. Toți trei o ajută și la treburile casnice și sunt silitori la școală.

De la ei am învățat să fiu puternică. M-au încurajat și împreună încercăm să depășim momentul. Învățăm unii de la alții să primim acea forță care să ne ajute să privim spre viitor. Băieții au încercat mai mult ca oricând să-mi demonstreze mie, poate și lor, puterea aceasta de a merge mai departe. Într-o oarecare măsură, au încercat să-și demonstreze și lor că pot face față și pot să depășească orice moment.„, a spus Gabriela Cerbu.

Diriginta celor doi gemeni are numai vorbe bune de spus la adresa lor. Aceasta a mărturisit că sunt doi elevi model care au numai note mari. Examenul de Evaluare Națională l-au trecut cu brio și cu note mari. Se pare că cei doi frați sunt pe drumul cel bun și vor ajunge cu siguranță să își îndeplinească mare vis de a ajunge preoți.

Cunoscându-i mai bine am observat starea lor care, bineînțeles, nu avea cum să fie aceeași, dar în același timp, i-am văzut foarte puternici și cu zâmbetul pe buze, atât cât s-a putut. Iar la note s-au menținut la fel și după această traumă prin care au trecut.„, a povestit diriginta celor doi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: