Redactia.ro
Home » Știri » Povestea emoționantă a lui Silke Pan de la Românii au talent. Eroina care a făcut show într-un scaun cu rotile

Povestea emoționantă a lui Silke Pan de la Românii au talent. Eroina care a făcut show într-un scaun cu rotile

Povestea emoționantă a lui Silke Pan de la Românii au talent. Eroina care a făcut show într-un scaun cu rotile

Românii au talent este una dintre cele mai iubite emisiuni ale momentului, care aduce în atenția noastră cele mai mari talente. Este destinat românilor, dar pe scenă urcă oameni din toate colțurile lumii, care mai de care mai buni în ceea ce fac. Unul dintre cele mai interesante numere de până acum a fost cel al lui Silke Pan, care a făcut show dintr-un scaun cu rotile.

Cine este Silke Pan de la Românii au talent

Vineri seara, o concurentă din Franța a impresionat o ţară întreagă la emisiunea Românii au talent. Silke Pan se află într-un scaun cu rotile, dar este un acrobat de mare succes. Deși este paralizată, a dovedit că nu contează acest aspect, atunci când îți dorești ceva cu adevărat și lupți pentru visul tău.

Numărul ei a impresionat jurații și publicul, iar cei de acasă cu siguranță au avut aceleași reacții. Cei prezenți în platou cu greu și-au putut stăpâni lacrimile și au aplaudat din tot sufletul. Silke a demonstrat tuturor că este o luptătoare și că determinarea ei este mai presus de orice. Chiar dacă viața nu a fost deloc blândă cu ea, a mers mai departe și a lăsat în urmă orice durere.

Povestea tristă a lui Silke Pan

Silke Pan, din Elveția, este unul dintre cei mai cunoscuți acrobați din lume. Ea a suferit un accident în anul 2007, în timp ce lucra alături de soțul ei la trapez. Acesta nu a prins-o la timp și a căzut, șocul puternic provocându-i leziuni puternice. După șoc, și-a dat seama că este paralizată de la talie în jos și că nu își mai simte deloc nici șoldurile și nici picioarele.

„Am fost artistă de circ, am avut un accident în 2007. Lucram împreună la trapez și nu m-a prins. Asta a fost tot. De atunci, sunt paralizată, de la talie în jos. Nu-mi pot mișca și nu-mi pot simți șoldurile și picioarele. S-a schimbat întreaga mea viață. După accident, nu puteam nici să stau fără să cad. Am încercat să fac orice, dar am uitat trecutul.

Am iubit mereu circul, l-am rugat pe soțul meu să mă ridice. A fost ceva incredibil pentru că mâinile se mișcau singure, căutau echilibrul. A fost incredibil.”, a explicat Silke Pan.

Silke Pan nu a putut sta departe de circ și spune că a găsit puterea de a reveni pe scenă. Femeia spune că un miracol a făcut ca mâinile ele să funcționeze din nou, să aibă echilibru și și-a dat seama că nimic nu este imposibil dacă îți dorești cu adevărat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: