Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Povestea emoționantă a Tiarei a înlăcrimat internetul. Ce face fetița pentru bani și de ce are nevoie de ei

Povestea emoționantă a Tiarei a înlăcrimat internetul. Ce face fetița pentru bani și de ce are nevoie de ei

GALERIE FOTO (2)

Povestea Tiarei a impresionat sute de mii de oameni in mediul online. A fost îndejauns ca cineva să relateze ceea ce face fetița și postarea a explodat datorită aprecierilor. Iată ce face frumoasa Tiara pentru bani.

Povestea Tiarei

Tiara este o fetiță superbă din Vama Veche. Ea a intrat în atenția internauților după ce o femeie i-a relatat povestea de internet. Fetița stpă de dimineața până seara în stațiunea de pe litoralul românesc pentru a-și vinde bijuteriile făcute chiar de ea. Deși are doar 11 ani ea muncește zișnic din greu pentru că are nevoie de suma de 10,000 de lei. Pentru ce? Motivul l-a spus chiar ea. pentru cățelușul ei, Honey. Micuțul animăluț are picioarele din spate paralizate, iar Tiara vrea să îl facă bine prin această operație costisitoare. Până acum Tiara a reușit să strângă 6000 de lei din vânzarea produselor handmade făcute chiar de ea, dar mai are nevoie de 4000 de lei.

Pe faleza din Vama Veche, spre bulgari, mult după ce se termină barurile, stă în fiecare seara Tiara, o fetiță de 11 ani care își vinde accesoriile făcute cu mâna ei. Banii strânși sunt pentru cățelul ei, Honey, care are picioarele din spate paralizate, despre care vorbește cu un zâmbet pe față, semn că speră să îl facă bine. Operația costă 10 mii de lei, ea a reușit să strângă 6 mii până acum. Mi s-a părut cel mai bun loc de unde pot cumpăra amintiri din Vamă dar cel mai tare mi-a plăcut că Tiara s-a oferit să monteze un lanț unui pandantiv sub ochii mei. Mi-a spus că are aparatul de dat găuri cadou de la mama doar de o lună. Pană să-l aibă lipea tot ce crea. Tiara este cea mai solară persoană pe care am cunoscut-o lunile astea. De la ea am cumpărat amintiri și am furat niște optimism.„, a fost mesajul public de femeie pentru a relata povestea Tiarei.

Cineva sa ceara datele de contact va rog, cu drag as face o donatie pentu blanos”,”Mi-au dat lacrimile…ptr oameni ca ea,trebuie sa credem …Ca intr o zi..va fi bine si in Romania! Felicitari ei ptr sufletul curat,felicutari parintilor ptr educare…jos palaria ptr cei care chiar fac ceva.”,”Oamenii sunt inca frumosi😍„, au fost doar o mică parte dintre mesajele internauților.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: