Redactia.ro
Home » Stil de viață » Povestea impresionantă a unui tânăr de 26 de ani. Paul a fost crescut doar de mamă

Povestea impresionantă a unui tânăr de 26 de ani. Paul a fost crescut doar de mamă

Paul Meseșan a ajuns polițist de frontieră.

Paul Meseșan, un tânăr de 26 de ani originar din Cluj-Napoca, a devenit un exemplu de perseverență și dedicare după ce a fost desemnat șef de promoție la Școala de Pregătire a Agenților Poliției de Frontieră „Avram Iancu” din Oradea. Crescut doar de mama sa, povestea lui Paul este una despre sacrificiu, maturizare rapidă și succes meritat.

Drumul spre succes al tânărului

După absolvirea Facultății de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca, Paul a simțit nevoia unei schimbări și a plecat în Anglia pentru a munci, încercând să-și susțină financiar mama. Însă dorul de casă și de țară l-au determinat să se întoarcă în România, unde instabilitatea financiară generată de pandemie l-a făcut să caute un loc de muncă mai stabil.

Decizia de a urma o carieră în Ministerul Afacerilor Interne a venit ca o soluție la această căutare, iar perseverența și dorința de autodepășire l-au ajutat să treacă cu brio examenele de admitere. Deși a întâmpinat dificultăți, el nu s-a lăsat bătut.

„Absolvent al Facultății de Științe Agricole și Medicină Veterninară din Cluj-Napoca, orașul natal, Paul a simțit că nu este ceea ce i se potrivește, iar în încercarea de a-și ajuta mama a avut o experiență de muncă în Anglia. Dorul de casă și dragostea de țară l-au adus înapoi pe meleagurile natale.

Pe fondul insecurității generate de pandemie a încercat să își găsească un loc de muncă stabil, însă nu a reușit. Toate acestea l-au responsabilizat și maturizat prematur, astfel încât a ales să urmeze o carieră în Ministerul Afacerilor Interne. Decizia nu a fost una întâmplătoare, calitățile sale vocaționale, perseverența, conștiinciozitatea și dorința de autodepășire recomandându-l din plin”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Poliției de Frontieră.

Dedicarea lui Paul nu a trecut neobservată, iar rezultatele muncii sale asidue s-au materializat când a devenit șef de promoție cu media 9,52. Acest titlu nu doar că reflectă excelența academică, ci și ambiția și performanța sa. Momentul festivității de depunere a jurământului de credință a fost cu atât mai emoționant pentru Paul, când și-a surprins mama, aflându-se acolo că el este șef de promoție.

Un omagiu adus familiei

Recunoștința lui Paul s-a întors și către bunicii săi, care l-au susținut întotdeauna și și-ar fi dorit să-l vadă îmbrăcat în uniforma de poliție. Inima lui a bătut cu emoție nu doar pentru realizările sale, ci și pentru bucuria și împlinirea mamei sale, care a fost martoră la succesul fiului său.

„A reușit să-și îndeplinească visul și să devină elev al Școlii de Pregătire a Agenților Poliției de Frontieră „Avram Iancu” Oradea în urma promovării cu brio a examenelor de admitere de anul trecut. Drumul spre succes a fost presărat și cu obstacole, clasarea pe ultimul loc la un prim test în școală reprezentând resortul motivațional care l-a propulsat mai apoi pe primul loc, devenind șef de promoție, cu media 9,52, al seriei de pregătire iulie 2023 – aprilie 2024, un titlu extrem de onorant ce reflectă excelența, ambiția și, deopotrivă, performanța.

La festivitatea de depunere a jurământului de credință și a acordării primului grad profesional, gândul lui de recunoștință s-a întors și către bunici, care l-au susținut mereu și care și-ar fi dorit să-l vadă în uniformă. Inima lui a bătut cu emoție și în memoria lor, dar și pentru bucuria și împlinirea simțită de către mama sa, care a aflat doar la festivitate că fiul ei este șef de promoție.

Îi dorim un parcurs strălucit în marea familie a Poliției de Frontieră Române, iar de acum îl puteți întâlni pe Aeropotul Internațional din Cluj Napoca”, se mai arată în postare.

Tânărul este acum pregătit să își înceapă cariera în cadrul Poliției de Frontieră Române, urmând să fie repartizat la Aeroportul Internațional din Cluj-Napoca. Povestea sa este o sursă de inspirație pentru mulți tineri, demonstrând că prin muncă, dedicare și suportul celor dragi, obstacolele pot fi transformate în trepte către succes.

Paul Meseșan este o dovadă vie că, indiferent de greutățile întâmpinate, determinarea și dorința de a reuși pot deschide drumuri neașteptate spre realizări remarcabile.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: