Redactia.ro
Home » Știri » Povestea impresionantă de viață a Adrianei Ionica. Din orfelinatul din Cluj-Napoca, pe scena internațională

Povestea impresionantă de viață a Adrianei Ionica. Din orfelinatul din Cluj-Napoca, pe scena internațională

GALERIE FOTO (6) Povestea impresionantă de viață a Adrianei Ionica

Povestea impresionantă de viață a Adrianei Ionica. Actrița din Marea Britanie s-a născut în România. Valentina, mama ei, a adus-o pe lume pe Ionica Adriana la 16 ani, iar l-a scurt timp a abandonat-o într-un orfelinat din Cluj Napoca. După doi ani, micuța a fost adoptată de un cuplu britanic, iar acum a devenit una dintre cele mai apreciate actrițe din Anglia.

Povestea impresionantă de viață a Adrianei Ionica. Din orfelinatul din Cluj-Napoca, pe scena internațională

Povestea actriței de origine română, Adriana Ionica, se numără printre cea a miilor de copii adoptați în străinătate în anii ’90. Adriana s-a născut la Cluj-Napoca și a fost părăsită de mama la scurt timp după naștere. Ulterior a fost adoptată de o familie din Marea Britanie, iar viața ei s-a schimbat radical. În prezent, Adriana Ionica este o actriță faimoasă după ce a jucat în serialul TV „The Syndicate” al lui Kay Mellor. Cea mai mare dorință a fost să-și întâlnească mama biologică pentru a ști care îi sunt rădăcinile. În 2020, Ionica și-a găsit mama biologică cu ajutorul rețelelor de socializare. În primăvara anului acesta, actrița a avut ocazia de a-și îmbrățisa mama și surorile.

Adriana a descoperit că mama sa, Valentina, a adus-o pe lume la 16 ani și că are mai are două surori, Angela și Karina. După ce a cunoscut-o personal pe Valentina, care locuiește în Sicilia, a decis să-și spună public povestea ei de viață. Părinții adoptivi, Cindy și Anthony au decis să o găsească pe mama biologică a fiicelor și au reușit. Adriana Ionica a fost născută în 1988, în Cluj Napoca, și a fost plastă în orfelinat și apoi adoptată de cuplul englez. Între timp, Valentina a mai avut alte două fiice, Angela și Karina care sunt și ele adoptate. „Nu m-am simțit niciodată în viața mea atât de emoționată ca în ceasul dinainte să o cunosc. Karina seamănă foarte mult cu mine. Mi-a fost teamă că mama mea se va simți rău revăzându-mă după toți acești ani. Eram atât de fericită și entuziasmată! Valentina și-a cerut scuze, în lacrimi, că m-a lăsat la orfelinat și a spus că și-ar fi dorit să aibă o situație mai bună pentru a mă păstra.”, a povestit Ionica.

Din orfelinat, pe scena internațională

Adriana s-a numărat printre copiii norocoși care au reușit să fie adoptați din orfelinatele din România. A plecat dintr-un cadru depresiv, într-o familie minunată. Actrița a vrut să se reîntoarcă la origini. Adriana este foarte fericită că și-a întâlnit mama biologică și pentru că a descoperit că are două surori.

Foarte multi copii care locuiau în orfelinatele comuniste își găseau, de cele mai multe ori, sfâșitul acolo.
Ionica a fost lăsată la orfelinat de către părinții ei care nu și-au putut permite să o hrănească. La acea vreme, erau interzise metodele de contracepție și avortul. Acum Adriana are o viață frumoasă și o carieră de succes la Hollywood.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: