Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Povestea îngrozitoare a unei tinere care și-a injectat ulei pentru gătit, în față. A ajuns desfigurată! VIDEO

Povestea îngrozitoare a unei tinere care și-a injectat ulei pentru gătit, în față. A ajuns desfigurată! VIDEO

GALERIE FOTO (2) Povestea îngrozitoare a unei tinere care și-a injectat ulei pentru gătit, în față. A ajuns desfigurată! VIDEO

Iată povestea îngrozitoare a unei tinere care și-a injectat ulei pentru gătit, în față. A ajuns desfigurată din cauza obsesiei pentru frumusețe. Chirurgia plastică aproape că i-a luat viața.

Povestea îngrozitoare a unei tinere care și-a injectat ulei pentru gătit, în față

Coreeanca Hang Mioku a lucrat ca model și cântăreață de succes înainte de a cădea în dependența chirurgiei plastice. La numai 28 de ani și-a făcut prima operație, apoi mai multe, pe măsură ce a devenit obsedată de a avea o piele mai moale și mai netedă. S-a mutat chiar și în Japonia pentru mai multe tratamente. În cele din urmă, medicii au refuzat să o mai opereze. Fața ei devenise mărită. Apoi, obsesia ei a luat o turnură mai întunecată, lăsând-o în cele din urmă cu desfigurări permanente și multe regrete.

Hang Mioku s-a desfigurat pentru „a atinge perfecțiunea”

Mioku s-a întors în Coreea, dar părinții ei nu au putut să o recunoască. A început să primească ajutor psihiatric, dar Mioku a întrerupt aceste programări pentru a vâna un nou chirurg plastician dispus să o opereze. În cele din urmă, a găsit unul dispus să îi facă injecții cu silicon. Acesta i-a pus la dispoziție chiar și o seringă și silicon pentru ca Mioku să se trateze singură. Dar când a rămas fără, a ajuns să-și injecteze ulei de gătit în piele.

Acest lucru a lăsat fața tinerei umflată, cu cicatrici și desfigurată. Copiii din localitate au numit-o „ventilator” din cauza cât de mare arăta fața ei în comparație cu restul corpului. După ce un post de știri coreean a relatat povestea ei, multor oameni le-a fost milă de ea și au făcut donații pentru a o ajuta să își repare înfățișarea. Cu toate acestea, a fost prea târziu pentru ca Mioku să revină la aspectul ei vechi. După 10 operații, medicii au reușit să îi reducă dimensiunea feței, dar toate daunele erau ireparabile. În timpul acestor intervenții, ei au îndepărtat 60 de grame de silicon, ulei de gătit și alte substanțe de pe fața ei și 200 de grame de pe gât.

Ce face Hang Mioku în prezent

Astăzi, Mioku își dorește ca vechea ei față să revină. Are 59 de ani, lucrează la The Beautiful Shop, un magazin de haine reciclate, și se descurcă cu ajutoarele de la stat, potrivit glamourbuff.com.

Repararea procedurilor cosmetice „ratate”

Deși povestea lui Mioku este extremă, ea nu este neobișnuită. Mulți chirurgi esteticieni și chirurgi plasticieni raportează cazuri de „revizie” în care au fost nevoiți să repare proceduri ratate, fie că au fost efectuate de o persoană necalificată, fie că pacientul și-a făcut-o singur.

Cu toate acestea, cu cât se fac mai multe operații, cu atât acestea devin mai greu de corectat. În plus, doctorii de mâna a doua cu prețuri ieftine pot atrage pacienți, dar îi lasă cu complicații și rezultate neplăcute. În acel moment, mulți sunt nevoiți să găsească medici mai calificați și mai scumpi pentru a corecta aceste greșeli.

Prin urmare, Dr. John Canady, președintele Societății Americane de Chirurgie Plastică, îi îndeamnă pe oameni să caute mai degrabă calitatea decât prețul.

„În calitate de pacient, îți datorezi ție, copiilor și familiei tale că trebuie să faci asta cu adevărat cu destulă planificare și previziune. Dacă este vorba despre o intervenție chirurgicală asupra dumneavoastră”.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: