Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Povestea lor de dragoste a devenit virală! Cei doi tineri s-au legat cu cătușe unul de altul pentru trei luni de zile, ca să-și salveze relația. Ce a urmat, întrece orice imaginație

Povestea lor de dragoste a devenit virală! Cei doi tineri s-au legat cu cătușe unul de altul pentru trei luni de zile, ca să-și salveze relația. Ce a urmat, întrece orice imaginație

GALERIE FOTO (4)

Povestea de dragoste a unui cuplu face înconjurul lumii! Sătui de certurile și împăcările pe bandă rulantă, doi iubiți au luat o decizie radicală pentru a-și salva relația… cu o pereche de cătușe!

Dragostea ne face să nu fim prea raționali, am putea spune, mai ales avându-i ca exemplu pe Victoria și Alexandr. Cei doi iubiți s-au legat cu cătușe unul de celălalt cu gândul de a-și salva relația. Au de gând să rămână legați cu cătușe timp de trei luni, împărtășind pe rețelele de socializare întreaga experiență. Iată cum s-au descurcat până în prezent.

Cei doi tineri s-au legat cu cătușe unul de altul pentru trei luni de zile

El – vânzător de mașini, ea – cosmeticiană, Victoria, în vârstă de 28 de ani, și Alexandr, în vârstă de 33 de ani, sunt doi tineri din Ucraina care, au deja mai mult de o lună de zile de când au început ceea ce numesc „experimentul lor”. Mai exact, iubiții stau legați cu cătușe non-stop de la Ziua Îndrăgostiților, timp de trei luni.

Alexandr este cel care a venit cu această ideea, după o perioadă în care ajunsese să se certe și să se împace cu Victoria de cel puțin două ori pe săptămână.

„În ceea ce privește confortul fizic, cu fiecare zi care trece, ne obișnuim din ce în ce mai mult. Devine mai ușor ”, a mărturisit tânărul.

„Obișnuiam să ne despărțim o dată sau de două ori pe săptămână. Până când, în timpul unei certe, Vika a spus încă o dată că trebuie să ne despărțim, moment în care eu i-am răspuns: „Atunci te voi atașa de mine”, a mai explicat Alexandr.

Într-o primă fază, Victoria a refuzat categoric ideea, dar în cele din urmă s-a răzgândit. Așa se face că, de mai bine de o lună de zile, sunt nedespărțiți. Niciunul dintre cei doi iubiți nu mai are spațiu personal, fac totul împreună, de la cumpărături, până la pauzele de țigări.

„Am decis că va fi o experiență interesantă, care va aduce în viața mea emoții pe care nu le-am experimentat până acum. Îl iubesc (n.r. pe Alexandr) , așa am ajuns la decizia de a o face”, a declarat tânăra.

Pe Instagram, postează imagini care descriu un traiul legat  , însoțite de mesaje prin care se subliniază importanța respectului în cuplu și a unei bune înțelegeri între parteneri.

Cei doi tineri încătușați din dragoste au devenit cu adevărat faimoși la scurt timp după ce au pus în practică experimentul lor. Alexandr și Victoria au apărut în multe emisiuni de televiziune.

Răspunsul publicului a fost un adevărat amestec de laude, scepticism și pură curiozitate. Comentariile variază de la „Ce cuplu minunat” până la „Poate cineva să-mi explice de ce?”.

Însă cel mai des sunt întrebați cum rezolvă cu mersul la toaletă. Răspunsul: unul intră, altul așteaptă afară, cu o mână în baie. La fel fac și duș pe rând.

Cât despre relația lor, se pare că certurile nu au dispărut, dar cel puțin s-a găsit o soluție.

„Certurile dintre noi nu au dispărut. Dar când ne apropiem de un moment critic și nu mai există nicio înțelegere între noi, pur și simplu nu mai vorbim, în loc să ne împachetăm lucrurile și să plecăm unul de lângă celălalt ”, a mai explicat Alexandr.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: