Redactia.ro
Home » Monden » Povestea lui TJ Miles, concurentul de la „Survivor România” 2022 cu un trecut controversat

Povestea lui TJ Miles, concurentul de la „Survivor România” 2022 cu un trecut controversat

„Survivor România” și-a anunțat în decursul zilei de ieri concurenții care vor face parte din echipa „Faimoșilor”, iar printre aceștia se numără și un nume nou pentru televiziunea din România: TJ Miles. Povestea lui de viață este una impresionantă, poate controversată, însă el este astăzi un bărbat de succes, foarte cunoscut în mediul online.

Povestea lui TJ Miles, concurentul de la „Survivor România” 2022 cu un trecut controversat

TJ Miles, pe numele său real Miles Jordache, s-a născut în România, Constanța, dar a avut ocazia să crească și să se dezvolte departe de hotarele țării noastre. În anul 2000 a plecat alături de familia sa în Toronto, Canada, iar viața lui avea să se transforme radical.

Lipsa de experiență și-a spus cuvântul în cazul lui, deoarece a ales să se înconjoare de oameni nepotriviți. A avut probleme cu legea, a riscat să-și piardă libertatea, dar în final a reușit cu succes să-și construiască un viitor prosper. După ce acest episod dificil a luat sfârșit, și-a continuat studiile în domeniul afacerilor, iar meritele financiare ce au urmat au fost pe măsură.

„Poate am ales partea greșită a legii, dar totul a început la o vârstă fragedă.[…] E absolut spectaculos că am evoluat în ceva ce trebuia să fiu din start, dar a trebuit să trec prin Iad să ajung aici, înțelegi ce spun?”,a povestit TJ Miles în trecut pentru Vice.

Ceea ce l-a diferențiat pe TJ Miles de restul oamenilor a fost ambiția sa. A fost mereu un lider, o persoană dornică să se afirme, așadar niciun impediment nu a putut să stea în calea planurilor sale pentru viitor.

S-a întors în România și a devenit cunoscut în mediul online

S-a mutat în România în anul 2018 și s-a lansat în afaceri, începând cu un service auto, care l-a ajutat să se ridice. Ulterior a realizat că povestea sa merită auzită de oamenii din jurul său, așa că a devenit o figură cunoscută în mediul online, foarte activă pe Youtube și TikTok,

„Mama mea nu știe să urască, nu știe să judece, este doar iubire și iubește totul la mine. Iar când am dezamăgit-o, treaba asta m-a distrus și a însemnat începutul unei noi ere pentru TJ Miles. Am putut să văd viitorul și să văd că puteam ajunge mort sau în închisoare. Nu aveam nicio idee că pot ieși din asta, dar cumva am ieșit. Cazul ăla federal m-a zdruncinat puternic, dar sunt fericit și îi mulțumesc lui Dumnezeu că s-a întâmplat, sincer. ”, a mai relatat acesta.

Cu toate că a recunoscut că a avut probleme cu legea, TJ Miles nu a intrat niciodată în detalii despre cele întâmplate în trecutul său. Și-a dorit ca oamenii care-l apreciază să aibă o imagine bine formată despre el, să-l cunoască exact așa cum este în realitate, iar într-o bună zi i-a asigurat că vor cunoaște și această latură a lui.

„E o nebunie pentru c-am bătut șansele și e imposibil să bați șansele când ești jos. Vreau ca oamenii să mă cunoască cu adevărat. Povestea e poveste, iar istoria e istorie. Scopul meu este în viitor și pe asta mă axez. Îmi voi spune povestea la timpul potrivit.”, a mai adăugat acesta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: