Redactia.ro
Home » Monden » Povestea nașterii sale declarate… „AVORT”! Drama prin care a trecut Cristina Bâtlan

Povestea nașterii sale declarate… „AVORT”! Drama prin care a trecut Cristina Bâtlan

Între business, meditație și tocuri înalte, Cristina Bâtlan și-a unit destinul cu partenerul de viață: „M-am logodit la Veneția, pe 28 aprilie, fix de ziua mea”

Cristina Bâtlan, jurata de la „Imperiul Leilor”, a trecut prin clipe extrem de grele. Leoaica a prins curaj și a povestit care a fost cel mai dificil moment din viața sa în emisiunea lui Cătălin Măuță. Detaliile, povestite cu lacrimi în ochi, sunt de-a dreptul tulburătoare. 

Povestea nașterii sale declarate… „avort”!

Cristina Bâtlan a dat frâu liber sentimentelor. Jurata a povestit prin ce a trecut în urmă cu 18 ani, atunci când l-a născut pe fiul ei. Ea a născut prematur, iar povestea ei este una impresionantă, de biruință.

„S-a întâmplat acum 18 ani. Am trecut prin momente extrem de grele. Mi-am amintit de-a lungul vieții. Am întârziat pentru că nu am găsit pozele din prima zi si a doua zi pentru ca fiul meu nu vrea să le vada. S-a născut prematur la 5 luni și jumătate, am născut la 25 de săptămâni, sunt minuni ca astfel de copii supraviețuiesc.

Este un învigator. Eu îmi plănuiam ca el să fie ori Taur, ori Geamăn, dar el s-a născut Vărsător. Este un copil sensibil, generos, genial. La matematică dă soluții la care profesorii sunt înmărmuriți. Avea 815 grame la naștere și 30 de cm. A fost mereu mai mic decât ceilalți copii, dar mereu a râs.

Adi s-a născut pe 6 februarie, dar pe data de 9 a fost înregistrat, pentru că medicii nu credeau că va trai. Am avut o sângerare, am fost internată în spital, am primit cea mai mare îngrijire. După 8 zile am născut, dar ei au considerat că am avortat. Tatăl a zis: vă rog să-l puneți în incubator. Medicul de la Polizu: îmi zicea: ăsta nu e un succes, o să faci alt copil.

Drama prin care a trecut Cristina Bâtlan

Ne-am mutat la spitalul Municipal. Am reușit să mă transfer într-un final. Riscul a fost uriaș. Doctorița Culcer și-a asumat un risc major. Copilul meu a fost externat, deși era la incubator, nu a fost transferat. Doctorita Culcer l-a îngrijit extraordinar.

A fost operat la ochi, nu știam dacă e cu succes sau nu, am căutat în Germania medici și am contactat peste 80 de medici că să vină să vadă dacă operația este bună.

A venit un medic din Germania, dar a zis că nu ne poate spune dacă e bine operat sau nu. După o saptâmană a venit un profesor din Germania, a zis că operația a fost bine facută.

După înca trei săptămâni, am mers acasă, la un kilogram 400, am mers acasă cu o asistentă. În România se întamplă miracole. Parinții sunt cele mai puternice persoane. Un copil îți dă superputeri. ”, a spus Cristina Bâtlan de la „Imperiul Leilor”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: